Η Κατερίνα Σουλιώτη εξομολογείται: Πώς κατάφερα να γίνω μητέρα - iefimerida.gr

Η Κατερίνα Σουλιώτη εξομολογείται: Πώς κατάφερα να γίνω μητέρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον αγώνα της για να γίνει μητέρα περιέγραψε η Κατερίνα Σουλιώτη.

Μιλώντας στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, η γνωστή δημοσιογράφος εξομολογήθηκε ότι χρειάστηκε να κάνει τρεις εξωσωματικές για να μείνει έγκυος, ενώ δήλωσε ότι το μεγαλύτερό της παράπονο είναι ότι ο πατέρας της δεν κατάφερε να γνωρίσει το εγγόνι της.

«Ήμουν με τον άντρα μου, περνούσα καλά, κυνήγι στο ρεπορτάζ. Τίποτα άλλο δεν ήταν η ζωή μου. Προσπαθούμε από το 2009 μέχρι το 2010 φυσιολογικά. Το ’10 μου λέει ο γιατρός μου πως δεν γίνεται φυσιολογικά: “Eίναι σαν να πιάνεις λαχείο”. Κατέρρευσα. Δεν το πίστευα γιατί είχα τόσο πείσμα... Θυμάμαι και μια ατάκα του συγχωρεμένου πατέρα μου που μου έλεγε πως το “παιδί δεν έρχεται όποτε θέλεις εσύ”. To 2010 πέρασα κρίση, αλλά πείσμωσα. Πήγα στον γιατρό μου και του είπα: “Θα το κάνω και το λαχείο αυτό θα το πιάσω”. Το 2011 έγινα μανούλα, μετά από τρεις προσπάθειες», είπε η Κατερίνα Σουλιώτη.

Για το πώς έφτασε μέχρι την εξωσωματική και τη γέννηση της κόρης της είπε: «Περνάς διάφορα στάδια! Πέρασα κρίση, πέρασα και ζήλια! Υπήρξαν στιγμές, ενώ δεν ζηλεύω στη δουλειά, που ζήλευα γυναίκες. Δεν ήθελα να βλέπω γυναίκες που ήταν έγκυες. Πάθαινα πλάκα! Πήγαινα στη μητέρα μου και τον συγχωρεμένο τον πατέρα μου και έκλαιγα. Ο πατέρας μου ήταν ο καλύτερός μου φίλος. Με στήριξε πολύ η μητέρα μου και ο άντρας μου... Ο πατέρας μου όμως ήταν άνθρωπος της πιάτσας, μιλούσαμε την ίδια γλώσσα και με καταλάβαινε. Ήταν το άλλο μου μισό. Ο άντρας μου μοιάζει πολύ στον πατέρα μου. Κάποια στιγμή είπα τέλος. Δεν είσαι εσύ! Χάνεις το παιχνίδι! Και το 2011 πριν πεθάνει ο πατέρας μου του είπα πως θα αλλάξω ρότα και θα το πολεμήσω. Θα σταματήσω να ζηλεύω, θα δουλεύω λιγότερο και θα πετύχω εκεί. Δεν έζησε βέβαια για να το δει! Είναι το μεγάλο μου παράπονο! Επειδή πιστεύω πολύ στο Θεό, πιστεύω πως αυτό το ταξίδι του πατέρα μου έφερε και αυτό το θαύμα σε συνεργασία βέβαια με τον υπέροχο γιατρό μου, την υπέροχη οικογένειά μου και με μένα! Το δούλεψα πολύ! Το πάλεψα και ήρθε η Χριστίνα στη ζωή μου! 7 Ιουλίου του 2011, ήρθε αυτό το θαύμα στη ζωή μου. Η Χριστίνα με έκανε καλύτερο άνθρωπο! Και την ευχαριστώ πάρα πολύ που ήρθε στη ζωή μου. Αλλά ευχαριστώ πιο πολύ τον εαυτό μου γιατί ήμουν ένας άνθρωπος που κοιτούσα πάρα πολύ την καριέρα μου. Δυστυχώς ή ευτυχώς, πρέπει να κάνεις θυσίες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κατερίνα Σουλιώτη ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΕΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ