Ο Αδωνις ξεκινά περιοδείες με πούλμαν αλά Ομπάμα - iefimerida.gr

Ο Αδωνις ξεκινά περιοδείες με πούλμαν αλά Ομπάμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα πρότυπα του Αμερικανού Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα κινείται για την εσωκομματική προεκλογική του εκστρατεία για την ηγεσία της ΝΔ ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Στο πλαίσιο αυτό, μελετά εμβριθώς την προεκλογική τακτική του Προέδρου των ΗΠΑ, από το στιλ της οποίας θα αντιγράψει αρκετά στοιχεία. Οπως αποκαλύπτει το «Εθνος», θα υιοθετήσει -μεταξύ άλλων- και τις περιοδείες με πούλμαν, το οποίο θα διακοσμηθεί αναλόγως: Θα έχει το έμβλημα και τα χρώματα της Νέας Δημοκρατίας και φυσικά φωτογραφία του ίδιου του Αδωνι Γεωργιάδη. Σύμφωνα πάντα με το «Εθνος», με αυτό το πούλμαν θα ξεκινήσει περιοδείες ανά την Ελλάδα, με πρώτη στάση τις Σκουριές.

Επιπλέον ο Αδ. Γεωργιάδης έχει αντιγράψει εδώ και καιρό την τακτική του Ομπάμα έχοντας δώσει μεγάλη έμφαση στα social media και ιδίως στο Twitter.

Ο Αδωνις ξεκινά περιοδείες με πούλμαν αλά Ομπάμα | iefimerida.gr 0


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ