Μυστήριο με τον θάνατο της 21χρονης φοιτήτριας: Γιατί η ΕΛ.ΑΣ. αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα - iefimerida.gr

Μυστήριο με τον θάνατο της 21χρονης φοιτήτριας: Γιατί η ΕΛ.ΑΣ. αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία ακόμα περίεργη υπόθεση καλούνται να διαλευκάνουν οι άντρες της Ασφάλειας Αττικής. Πρόκειται για τον θάνατο της 21χρονης Μαρίας Νταλιάνη, η οποία την περασμένη Δευτέρα βρέθηκε νεκρή στον φωταγωγό της πολυκατοικίας στην οποία έμενε με την οικογένειά της στην οδό Υμηττού στο Παγκράτι.

«Κάθε μέρα κοιτούσαμε με τη γυναίκα μου ακόμα και στο φωταγωγό, αλλά η Μαρία δεν βρισκόταν εκεί», δήλωνε ο πατριός της όμορφης φοιτήτριας κάνοντας ταυτόχρονα λόγο για εγκληματική ενέργεια και δημιουργώντας πλήθος ερωτηματικών γύρω από τον τρόπο που χάθηκε η κόρη του.

Ερωτηματικά όμως προκαλεί και το γεγονός ότι στο σπίτι δεν βρέθηκε κανένα σημείωμα αυτοκτονίας, αλλά και ούτε ίχνη διάρρηξης, ενώ οι γείτονες δεν άκουσαν και φωνές να καλούν σε βοήθεια.

Μυστήριο με τον θάνατο της 21χρονης φοιτήτριας: Γιατί η ΕΛ.ΑΣ. αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα  | iefimerida.gr 0

Το πτώμα της Μαρίας Νταλιάνη που αγνοούνταν από τις 30 Σεπτεμβρίου βρέθηκε σε κατάσταση προχωρημένης σήψης έπειτα από παράπονα που έκαναν οι γείτονες για έντονη δυσοσμία. Έφερε πολλαπλά κατάγματα και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, και ακριβώς δίπλα του βρέθηκε το κινητό της.

«Η κόρη μου είχε κινητικά προβλήματα στα πόδια, εκ γενετής, πώς μπόρεσε λοιπόν να ανεβεί στο περβάζι; Ήταν πολύ δύσκολο για εκείνη που ήταν 1,55 ύψος. Να λάμψει η αλήθεια και οι δολοφόνοι να πάνε φυλακή, αυτό ζητάω» λέει ο πατριός της Μαρίας ζητώντας να βγει στο φως η αλήθεια.

Τις απαντήσεις πρόκειται να δώσουν οι εξονυχιστικές έρευνες της ΕΛ.ΑΣ και το πόρισμα του ιατροδικαστή Γ. Καλογριά.

Μυστήριο με τον θάνατο της 21χρονης φοιτήτριας: Γιατί η ΕΛ.ΑΣ. αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα  | iefimerida.gr 1

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα η φοιτήτρια φαινόταν αρκετά προβληματισμένη, είχε κλειστεί στον εαυτό της και είχε χάσει περισσότερα από 10 κιλά, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόσφατα είχε χωρίσει από τον σύντροφό της.

Η κηδεία της άτυχης κοπέλας θα τελεστεί σήμερα στις 15:30 στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών.

Μυστήριο με τον θάνατο της 21χρονης φοιτήτριας: Γιατί η ΕΛ.ΑΣ. αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα  | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαρία Νταλιάνη μυστήριο ερωτηματικά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ