Τσακαλώτος: Επρεπε να σας είχαμε κερδίσει με περισσότερους... βαθμούς -Το μπέρδεμα του υπουργού - iefimerida.gr

Τσακαλώτος: Επρεπε να σας είχαμε κερδίσει με περισσότερους... βαθμούς -Το μπέρδεμα του υπουργού

(EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν και όλη την ημέρα ασχολείται με τους αριθμούς, ως υπουργός Οικονομικών, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος κάπου μπερδεύτηκε.

Μιλώντας μετά από τον Χάρη Θεοχάρη, αποφάσισε να ξεκινήσει... δυναμικά την παρουσία του στο βήμα της βουλής και αναφέρθηκε στο εκλογικό αποτέλεσμα και την πρόβλεψη που είχε κάνει.

«Είχα προβλέψει τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ με 3-4 βαθμούς διαφορά και η έκπληξη ήταν ότι ήταν 7,5, αλλά τώρα που άκουσα το λόγο του κ. Θεοχάρη που φαίνεται ότι ήταν πολύ μικρή αυτή η διαφορά. Τέτοιο λαϊκίστικο λόγο είχα πάρα πολύ καιρό να ακούσω σε αυτή την αίθουσα», είπε ο υπουργός Οικονομικών, μπερδεύοντας προφανώς τις ποσοστιαίες μονάδες διαφοράς με τους βαθμούς.

Αναφερόμενος στην πρώτη αξιολόγηση του προγράμματος, ο κ. Τσακαλώτος τόνισε τη σημασία να ολοκληρωθεί γρήγορα και με επιτυχία. «Αισθάνομαι ότι μετά τις αλλαγές που κάναμε στην κυβέρνηση είμαστε σε καλύτερη θέση ώστε να μπορέσουμε να συντονίσουμε το πολύ δύσκολο έργο για να τελειώσει αυτή η πρώτη αξιολόγηση», πρόσθεσε και σημείωσε «Εχουμε σημαντικές μάχες να κερδίσουμε, για τις συντάξεις, τα κόκκινα δάνεια, τις εργασιακές σχέσεις. Αλλά ξέρουμε ότι για να κερδίσουμε αυτές τις μεγάλες μάχες χρειάζεται και μία πολύ μεγάλη πολιτική καμπάνια και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ευκλείδης Τσακαλώτος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ