Το Κύπελλο Ελλάδος στο... πιάτο σας μέσω NOVA - iefimerida.gr

Το Κύπελλο Ελλάδος στο... πιάτο σας μέσω NOVA

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Και τα τέσσερα παιχνίδια των προημιτελικών του κυπέλλου μπάσκετ, από τα οποία ξεχωρίζει ασφαλώς το μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού, θα μεταδώσει ζωντανά αυτή την εβδομάδα η Nova.

Η αρχή γίνεται με το ματς ΠΑΟΚ – Ρέθυμνο (7/10, 17.00 Novasports 2 και Novasports 2 HD. Στις 19:00 της ίδιας μέρας, στο Novasports 1 και Novasports 1 HD , ξεκινάει το pre game show του αγώνα Άρης – ΑΕΚ, το τζάμπολ του οποίου είναι προγραμματισμένο για τις 19.30 με ζωντανή μετάδοση επίσης από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD. Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης θα ξεκινήσει η εκπομπή «Ώρα των Πρωταθλητών» με τον Γιάννη Καραλή, με το Post Game Show των δυο προημιτελικών.

Την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου, στις 18:00 θα διεξαχθεί ο αγώνας Φάρος Κερατσινίου – Κηφισιά που θα μεταδοθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD.

Και ακολουθεί το κυρίως πιάτο από το ΣΕΦ. To pre game του ντέρμπι (Novasports 2 και Novasports 2 HD) βάζει από τις 20:00 τους συνδρομητές στο κλίμα του ντέρμπι. Η αναμέτρηση αρχίζει στις 21.00 και παίζει στο ίδιο κανάλι (Novasports 2 και Novasports 2 HD) ενώ και πάλι, αμέσως μετά το τέλος της, έρχεται ο Γιάννης Καραλής με την «Ώρα των Πρωταθλητών» στο Novasports 1 και Novasports 1 HD με όλο το ρεπορτάζ από το Φάληρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Nova Κύπελλο Ελλάδος μπάσκετ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ