Ο Λέανδρος Ρακιντζής στις απρόβλεπτες συναντήσεις στο cafe του Ιανού - iefimerida.gr

Ο Λέανδρος Ρακιντζής στις απρόβλεπτες συναντήσεις στο cafe του Ιανού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μαργαρίτα Πουρνάρα συνομιλεί με τον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ. Λέανδρο - Σωκράτη Ρακιντζή, στο πλαίσιο του κύκλου των απροβλέπτων συναντήσεων στο cafe του IANOY.

Πόσα πράγματα γνωρίζουμε για την διαφθορά, την κακοδιοίκηση και τις ιστορίες τρέλας στο ελληνικό δημόσιο; Την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου στις 8.30 μ.μ. στον ΙΑΝΟ (Σταδίου 24) ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρος Ρακιντζής έρχεται στις Απρόβλεπτες Συναντήσεις με την δημοσιογράφο Μαργαρίτα Πουρνάρα, για να μιλήσει για τους επίορκους που ξαναγύρισαν στις δουλειές τους. Για τα 2.500.000 αυθαίρετα που υπάρχουν σε ολόκληρη την χώρα. Για τους 16.000 - συχνά αντικρουόμενους - νόμους που διέπουν την λειτουργία του δημοσίου. Για τα 10.000 κοινωφελή ιδρύματα που δεν έχουν ως σήμερα ισολογισμό.

Για τα αρώματα, τα ταξίδια και τα λουλούδια της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ. Για χειρουργούς που κάνουν πλαστικές επεμβάσεις σε δημόσια νοσοκομεία και τις δηλώνουν ως επείγοντα περιστατικά. Και για τις λύσεις που έχει προτείνει ώστε μια ημέρα να μπορέσουμε να έχουμε καλύτερες δημόσιες υπηρεσίες αλλά και να εξοικονομήσουμε τα 33 δις ετησίως που κοστίζει στην ελληνική πολιτεία η διαφθορά και η κακοδιοίκηση.

Η εκδήλωση θα προβάλλεται ζωντανά και από το παρακάτω λινκ:
https://www.youtube.com/watch?v=jJHnL7kT1OE&feature=youtu.be

Είσοδος ελεύθερη.
ΙΑΝΟS: Σταδίου 24, 210 3217917, www.ianos.gr

Στις Απρόβλεπτες Συναντήσεις που θα πραγματοποιούνται κάθε μήνα στο CAFÉ του ΙΑΝΟΥ, η Μαργαρίτα Πουρνάρα θα συνομιλεί με σημαντικούς ανθρώπους. Όλοι τους έχουν διακριθεί στον επαγγελματικό στίβο, από την πολιτική, την αρχαιολογία και τις επιχειρήσεις ως τα γράμματα και τις επιστήμες. Το πιο σημαντικό τους χαρακτηριστικό, όμως, είναι το θάρρος να χαράσσουν και να ακολουθούν την δική τους πορεία. Είναι, δηλαδή, φυσιογνωμίες –χαμηλόφωνα ή ανορθόδοξα– ηγετικές που, αν και συχνά δεν ασχολούνται με τα κοινά, ωφελούν την κοινωνία με το δικό τους παράδειγμα ζωής και δράσης. Ας τους γνωρίσουμε καλύτερα και ας μιλήσουμε μαζί τους, για ένα νέο συλλογικό ήθος, που συναπαρτίζεται από φωτισμένες μονάδες.

Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να υποβάλλει τις ερωτήσεις του στον κάθε καλεσμένο, έως και 3 μέρες πριν από την κάθε εκδήλωση στην ειδική πλατφόρμα επικοινωνίας της εκδήλωσης ή στο email: magazine@ianos.gr και όλες θα αναμεταδίδονται ζωντανά από το ianos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ απρόβλεπτες συναντήσεις cafe Ιανός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ