Ο Κλοπ μια ανάσα από τη Λίβερπουλ - Οι ατάκες του Γερμανού που έμειναν στην ιστορία - iefimerida.gr

Ο Κλοπ μια ανάσα από τη Λίβερπουλ - Οι ατάκες του Γερμανού που έμειναν στην ιστορία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι χαρισματικός, επικοινωνιακός, απόλυτος επαγγελματίας και θα απαντήσει πάντα σε οποιαδήποτε ερώτηση. Ο Γιούργκεν Κλοπ δημιούργησε το δικό του μύθο στην Ντόρτμουντ από την οποία αποχώρησε μετά από 8 χρόνια και τώρα βρίσκεται μια ανάσα από τον πάγκο της Λίβερπουλ.

Ο Κλοπ είχε πάντα μια ιδιαίτερα σχέση με τους εκπροσώπους του Τύπου. Δεν εκνευρίζεται ποτέ και απαντά σε όλες τις ερωτήσεις που δέχεται. Πολλές φορές μάλιστα δίνει μόνος του χαρακτηριστικές ατάκες, οι οποίες μένουν στην ιστορία.Ο Γερμανός τεχνικός βρίσκεται μια ανάσα από την τεχνική ηγεσία της Λίβερπουλ και αξίζει να θυμηθούμε μερικές από τις ατάκες του όσο βρισκόταν στον πάγκο της Ντόρτμουντ.

Για την αντιπαλότητα με την Μπάγερν: Εχουμε ένα βέλος και ένα τόξο. Αν σημαδέψουμε σωστά μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Το πρόβλημα είναι πως η Μπάγερν έχει μπαζούκα. Οι πιθανότητες να ευστοχήσει είναι περισσότερες.

Για ένα διάστημα που απουσίαζε ο Χούμελς λόγω τραυματισμού: Θα τον περιμένουμε σαν την καλή σύζυγο, η οποία περιμένει τον άντρα της να βγει από τη φυλακή.

Για τον Αρσέν Βενγκέρ: Του αρέσει η ομάδα του να έχει την κατοχή της μπάλας, να παίζει ποδόσφαιρο με πολλές πάσες. Μοιάζει με ορχήστρα. Αλλά πάλι είναι ένα ήσυχο τραγούδι. Εμένα μ' αρέσει η heavy metal.

Για την καριέρα του ως παίκτης: Ποτέ δεν κατάφερα να βγάλω στο γήπεδο αυτά που είχα στο μυαλό μου. Είχα ταλέντο για την 5η κατηγορία και μυαλό για την Μπουντεσλίγκα. Το αποτέλεσμα ήταν να παίξω στη 2η κατηγορία.

Για τον χαμένο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το 2013: Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως όλα ήταν υπέροχα. Το Λονδίνο είναι μια πανέμορφη πόλη. Ο καιρός ήταν καλός, όλα ήταν ΟΚ. Μόνο το αποτέλεσμα ήταν σκ$%α

Μετά τη νίκη επί της Μπάγερν το 2011: Οταν η Ντόρτμουντ νίκησε στο Μόναχιο πριν 19 χρόνια, οι περισσότεροι παίκτες μου έπιναν γάλα από το στήθος της μητέρας τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιούργκεν Κλοπ Ντόρτμουντ Λίβερπουλ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ