Στήνουν δίκτυο όσοι αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ και δεν προσχώρησαν στη ΛΑΕ - iefimerida.gr

Στήνουν δίκτυο όσοι αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ και δεν προσχώρησαν στη ΛΑΕ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η δημιουργία ενός πανελλαδικού δικτύου είναι ο στόχος όσων αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, λόγω διαφωνίας με την ψήφιση του τρίτου Μνημονίου, και δεν συμπαρατάχθηκαν με τη Λαϊκή Ενότητα στις εκλογές του Σεπτεμβρίου.

Με πρωτοβουλία της Δικτύωσης για τη Ριζοσπαστική Αριστερά και τη υποστήριξη του RedNotebook.gr πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη, στην οποία μετείχαν αποχωρήσαντες από τον ΣΥΡΙΖΑ και μίλησαν η πρώην βουλευτής Ηρώ Διώτη, ο Χρήστος Λάσκος, ο Νίκος Γιαννόπουλος και ο Ηλίας Ιωακείμογλου.

«Η ζωή μετά το τρίτο Μνημόνιο, τις εκλογές, τον ΣΥΡΙΖΑ» ήταν το θέμα της εκδήλωσης και όσοι πήραν τον λόγο τόνισαν την ανάγκη να μη «χαθούν», να παραμείνουν σε επικοινωνία και μέσα από μια σειρά δράσεων που θα ακολουθήσουν να οργανώσουν την αντίσταση στο Μνημόνιο και στα μέτρα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Στο πλαίσιο αυτό, αναμένεται το επόμενο διάστημα να γίνει και πανελλαδική συνάντηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ