Μάγδα Φύσσα: Ο Ρουπακιάς έλεγε στους αστυνομικούς «εντάξει ρε παιδιά, δικός σας είμαι» - iefimerida.gr

Μάγδα Φύσσα: Ο Ρουπακιάς έλεγε στους αστυνομικούς «εντάξει ρε παιδιά, δικός σας είμαι»

Φωτογραφία: INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με την κατάθεση της μητέρας του Παύλου Φύσσα συνεχίστηκε η ακροαματική διαδικασία στη δίκη των κατηγορουμένων της Χρυσής Αυγής.

Το δικαστήριο, πριν αρχίσει η δεύτερη κατάθεση της Μάγδας Φύσσα, αποφάσισε ότι όλα τα cd και τα dvd θα εξεταστούν και θα ακουστούν κατά τη διάρκεια των αναγνώσεων εγγράφων και όχι σε αυτό το χρονικό σημείο.

Η μητέρα του Παύλου Φύσσα επέμεινε να επιρρίπτει ευθύνες στο πώς κινήθηκε η Αστυνομία την ημέρα της δολοφονίας του παιδιού της, αφού, εκτός από τον Ρουπακιά, συνέλαβε και τους φίλους του 34χρονου μουσικού...

Μάγδα Φύσσα: Ο δολοφόνος έχει μπει στο αυτοκίνητό του, τον συλλαμβάνει η Αστυνομία και τον βάζει στο περιπολικό. Εκεί τους λέει: «εντάξει ρε παιδιά, δικός σας είμαι».
- Τι εννοείς; Αστυνομικός;
- Οχι, της Χρυσής Αυγής.

Μάγδα Φύσσα: Από τα 50 άτομα, στο τάγμα εφόδου, δεν συνέλαβε κανέναν η Αστυνομία. Επιασαν τα παιδιά και τα έβαλαν μαζί με τον δολοφόνο! Τα παιδιά δεν τον γνώριζαν! Καθόταν σταυροπόδι, με το κινητό του! Οταν έμαθαν ότι ο Παύλος υπέκυψε, άρχισαν να φωνάζουν, να χτυπιούνται... Τότε ο δολοφόνος φοβήθηκε και ζήτησε να του αλλάξουν δωμάτιο. Μάλιστα προηγουμένως αστειευόταν μαζί τους, γιατί είστε εσείς εδώ, κλπ...
Τον άφησαν χωρίς συνοδεία, μόνο του... Θα μπορούσε να φύγει... Ο χώρος τού ήταν οικείος...

Συνήγορος πολιτικής αγωγής: Εχει περιέλθει σε γνώση σας βίντεο από τη δράση του τάγματος εφόδου;
Μάγδα Φύσσα: Ναι είδα το βίντεο. Ο Πατέλης δίνει εντολές στα μέλη του, μέσα σε ένα γραφείο, για μία επίθεση που θέλουν να κάνουν. «Μονο εάν πάρω το ΟΚ από τον Λαγό θα κάνουμε την επίθεση. Είμαστε Χρυσή Αυγή. Ο,τι κινείται σφάζεται», λέει ο Πατέλης.
Φυσικά ο Λαγός δεν είναι μόνος του. Είναι και οι άλλοι βουλευτές και ο αρχηγός. Τίποτε δεν γίνεται αν δεν δώσει εντολή ο αρχηγός.
Πρόεδρος: Από που έχετε οδηγηθεί σε αυτό που λέτε;
Μάγδα Φύσα: Είναι η ιεραρχία, είναι η ιδεολογία, είναι όλο αυτό που ονομάζεται Χρύση Αυγή.
Συνήγορος πολιτικής αγωγής: Εχετε ακούσει ένα ηχητικό ντοκουμέντο με τον Αποστόλου;
Φύσσα: Ναι, ο Αποστόλου μιλά με μία γυναίκα. Εκείνη του περιγράφει το περιστατικό. Είναι αλήθεια ότι το χτύπημα ήταν επαγγελματικό; τον ρωτάει. "Ναι αλήθεια είναι" της λέει αυτός. "Ενημέρωσε τη μάνα μου να πετάξει τα όπλα και τα ρόπαλα από το σπίτι".
Μάγδα Φύσσα: Ο Ρουπακιάς είναι γερό στέλεχος μέσα στη Χρύση Αυγή. Επαιρνε 600 ευρώ. Και δεν είναι ένας περαστικός όπως θέλουν να τον εμφανίσουν. Είναι δίπλα σε Λαγό, δίπλα σε Μιχαλολιάκο. Είναι παντού δίπλα.
Υπάρχει καταιγισμός τηλεφωνημάτων. Τέτοια πειθαρχία και εκπαίδευση που μέσα σε 15 λεπτά συγκεντρώθηκε ένα ολόκληρο τάγμα και έφτασε στον τόπο της δολοφονίας.
Εχουν στρατιωτική εκπαίδευση, με κανόνες. Ο Παύλος δεν έτρεξε. Γιατί να τρέξει; ¨Ήταν στη γειτονιά. Πίσω του υπήρχαν τα κορίτσια, δεν μπορούσε να τα αφήσει εκτεθειμένα.
Συνήγορος πολιτικής αγωγής: Ανέλαβε κανείς την πολιτική ευθύνη για όλα αυτά;
Μάγδα Φύσσα: Ναι, ο ίδιος ο Μιχαλολιάκος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μάγδα Φύσσα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ