Ενωτικός Αναστασίου στον Παναθηναϊκό - Βελτιώθηκε το κλίμα στα αποδυτήρια - iefimerida.gr

Ενωτικός Αναστασίου στον Παναθηναϊκό - Βελτιώθηκε το κλίμα στα αποδυτήρια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μήνυμα ενότητας θέλησε να στείλει μετά τη νίκη επί της Skoda Ξάνθης, ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος δείχνει να αφήνει πίσω του τον προηγούμενο μήνα όπου η θέση του στον Παναθηναϊκό αμφισβητήθηκε έντονα.

Μετά τον Γιάννη Αλαφούζο και ο Γιάννης Αναστασίου θέλησε να στείλει ένα μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης. Η νίκη στα Πηγάδια επί της Ξάνθης, ήταν λογικό να τονώσει την ψυχολογία και του Ελληνα τεχνικού, στον οποίο ασκήθηκε έντονη κριτική το τελευταίο διάστημα ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που ο μεγαλομέτοχος της πράσινης ΠΑΕ, βγήκε ανοιχτά να τον καλύψει.

«Συγχαρητήρια σε όλους. Πήραμε μια σημαντική νίκη και προχωράμε. Ήμασταν ενωμένοι σαν μια γροθιά. Έπαιζε ο ένας για τον άλλο και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Όταν παίζετε έτσι ενωμένοι, μπορείτε να κερδίσετε κάθε αντίπαλο που θα βρεθεί μπροστά σας. Αυτός είναι ο δρόμος και έτσι πρέπει να είμαστε ως το τέλος» τόνισε ο Έλληνας τεχνικός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ