Πώς είναι να φοράς το λάτεξ φόρεμα της Κιμ Καρντάσιαν [εικόνες] - iefimerida.gr

Πώς είναι να φοράς το λάτεξ φόρεμα της Κιμ Καρντάσιαν [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολοι θυμούνται την εμφάνιση της Κιμ Καρντάσιαν με λάτεξ φόρεμα στο χρώμα του σάπιου μήλου και τις καμπύλες της να κάνουν θραύση μέσα σε αυτό.

Πολλές ήταν οι γυναίκες που όταν το είδαν σκέφτηκαν πως θα ήταν οι ίδιες μέσα σε αυτό, απορρίπτοντας κατευθείαν την ιδέα, καθώς ένα λάτεξ τα δείχνει όλα. Πλαϊνά, περιφέρεια όλα.

Πώς είναι να φοράς το λάτεξ φόρεμα της Κιμ Καρντάσιαν [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η συντάκτρια του cosmpolitan.co.uk, αποφάσισε να τολμήσει και να φορέσει το φόρεμα και να δει αν αισθάνεται διαφορετικά και πιο σέξι.

Αυτή είναι η Heeseung Kim. Ποτέ στη ζωή της δεν θα φόραγε ένα τέτοιο φόρεμα, καθώς θέλει να προσποιείται πως δεν έχει σώμα. Στο γυμνάσιο, προτιμούσε να φοράει οτιδήποτε ήταν oversize. Στο κολλέγιο, οι φίλοι της της έλεγαν πως τα ρούχα της μοιάζουν με μπουρνούζια. Γενικός της κανόνας να μην κοιτάει τον εαυτό της κάτω από τον λαιμό. Ολα αυτά όχι γιατί έχει παραπάνω κιλά απλά επειδή έτσι είναι το στυλ της.

Πώς είναι να φοράς το λάτεξ φόρεμα της Κιμ Καρντάσιαν [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Γιατί αποφάσισε να φορέσει το φόρεμα, παρόλο, που υπό κανονικές συνθήκες δεν θα ήταν επιλογή της; Ηταν διαφορετικό από ό,τι συνήθιζε και είπε να του δώσει μια ευκαιρία.

Το να βάλει το λάτεξ, ωστόσο, δεν ήταν μια απλή διαδικασία. Επρεπε να περιποιηθεί το σώμα της. Να κάνει απολέπιση, ενυδάτωση, και να ξυριστεί!

Ο φίλος της, Charles, την έντυσε με λάτεξ μπλούζα και pencil φούστα και της είπε πως φαινόταν καταπληκτική. Και όντως ένιωθε απίστευτα σέξι, χωρίς να έχει κοιταχτεί στον καθρέπτη. Οταν το έκανε δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια της από το είδωλό της. Ποτέ δεν είχε δει τον εαυτό της με κάτι παρόμοιο.

Πώς είναι να φοράς το λάτεξ φόρεμα της Κιμ Καρντάσιαν [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Αποφάσισε να βγει και να δει πως θα αντιδρούσαν οι υπόλοιποι στο ασυνήθιστο λάτεξ. Πήγε σε ένα φημισμένο κλαμπ της Νέας Υόρκης. Μπορεί στην αρχή να ένιωθε λίγο άβολα αλλά δεν χρειάστηκε πολύ ώρα για να το ξεπεράσει.

Κάποιοι την κοίταζαν επίμονα, άλλοι πάλι όχι. Το σίγουρο είναι πως κανείς δεν δεν ενδιαφερόταν τόσο πολύ για το τι φόραγε.

Πώς είναι να φοράς το λάτεξ φόρεμα της Κιμ Καρντάσιαν [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Το πρωί αποφάσισε να φορέσει το φόρεμα της Κιμ Καρντάσιαν δια χειρός Atsuko Kudo και να περπατήσει στους δρόμους της πόλης. Το σκηνικό από το κλαμπ συνεχίστηκε, κανείς δεν ενδιαφερόταν.

Πώς είναι να φοράς το λάτεξ φόρεμα της Κιμ Καρντάσιαν [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Επισκέφτηκε το Metropolitan Museum of Art. Καθώς βρισκόταν στον χώρο της Αιγυπτιακής Τέχνης είδε έναν άνδρα να κρατά το κινητό του και να την καταγράφει. Εκανε λίγα βήματα μακριά και εκείνος συνέχιζε. Τελικά, αποφάσισε πως το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να ποζάρει με χάρη μαζί με το λάτεξ φόρεμά της.

Πώς είναι να φοράς το λάτεξ φόρεμα της Κιμ Καρντάσιαν [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Πώς είναι να φοράς το λάτεξ φόρεμα της Κιμ Καρντάσιαν [εικόνες] | iefimerida.gr 6

Στο πάρκο, οι αντιδράσεις ήταν ποικίλες. Ενας άνδρας την κοίταζε στο στήθος, μια γυναίκα με ανοικτό το στόμα, ενώ άλλοι την χάζευαν χωρίς ιδιαίτερο μορφασμό. Καθέναν τον κοίταγε στα μάτια και είτε την κοιτούσαν κι αυτοί είτε έστρεφαν αλλού το βλέμμα τους.

Πώς είναι να φοράς το λάτεξ φόρεμα της Κιμ Καρντάσιαν [εικόνες] | iefimerida.gr 7
Πώς είναι να φοράς το λάτεξ φόρεμα της Κιμ Καρντάσιαν [εικόνες] | iefimerida.gr 8
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κιμ Καρντάσιαν λάτεξ φόρεμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ