Το μήνυμα του Ρομπέρτο για τους αδικοχαμένους φίλους του ΠΑΟΚ [εικόνα] - iefimerida.gr

Το μήνυμα του Ρομπέρτο για τους αδικοχαμένους φίλους του ΠΑΟΚ [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι στιγμές ποδοσφαιρικού πολιτισμού πριν την έναρξη του μεγάλου ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό προκάλεσαν συγκίνηση, με τον Ρομπέρτο να επιλέγει τα social media για να στείλει το δικό του μήνυμα για τους αδικοχαμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού, με πρώτο τον αρχηγό Ρομπέρτο, κατέθεσαν στεφάνια πριν την έναρξη του ματς στη μνήμη των αδικοχαμένων φίλων του ΠΑΟΚ στα Τέμπη πριν από 16 χρόνια. Ο Ισπανός τερματοφύλακας λίγη ώρα μετά το παιχνίδι, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook, ανέβασε μια φωτογραφία συνοδευόμενη από το ακόλουθο μήνυμα.

«Κάποιες φορές, η νίκη δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα σε ένα παιχνίδι... Ήταν μία πολύ καλή νίκη, αλλά ένα καλύτερο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ανάμεσα σε δύο μεγάλες ομάδες. #σεβασμός».

Το μήνυμα του Ρομπέρτο για τους αδικοχαμένους φίλους του ΠΑΟΚ [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρομπέρτο Ολυμπιακός ΠΑΟΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ