Σταμάτης Μαλέλης -Ο άγνωστος γάμος του με διάσημη ηθοποιό - iefimerida.gr

Σταμάτης Μαλέλης -Ο άγνωστος γάμος του με διάσημη ηθοποιό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για μια εντελώς άγνωστη πτυχή της ζωής του μίλησε, ή μάλλον αποκάλυψε, ο Σταμάτης Μαλέλης.

Μπορεί όλοι να γνωρίζουν ότι υπήρξε παντρεμένος με τη Μαρία Σταματέρη, με την οποία, μάλιστα, έχουν αποκτήσει μια υπέροχη κόρη, ωστόσο ελάχιστοι γνωρίζουν ότι ο γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του ΣΚΑΪ είχε κάνει έναν γάμο ακόμη, στα 21 του χρόνια!

«Μεγαλώνω όμορφα, είμαι 56 χρονών. Ζω μια ζωή με ιδιαίτερη ένταση όπως πάντα την ήθελα εγώ, δεν κάνω μια ζωή σαν καρδιογράφημα νεκρού. Παντρεύτηκα στα 21 μου με μια καταπληκτική γυναίκα που κάνει μεγάλη καριέρα ως ηθοποιός στο εξωτερικό. Ήμασταν πολύ ερωτευμένοι και ζούσαμε σε ένα δωμάτιο στα Εξάρχεια, δεν είχαμε ούτε στρώμα να κοιμηθούμε. Μέναμε σε υπόγειο και μπαίναμε από το παράθυρο. Παντρευτήκαμε κρυφά για να γλιτώσει από τον πατέρα της που δεν την άφηνε ήσυχη», εξομολογήθηκε ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή του «Ε», «Αποκαλυπτικά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σταμάτης Μαλέλης γάμος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ