Ο Ασαντ προειδοποιεί για ολοκαύτωμα στη Μέση Ανατολή, αν δεν πετύχει η επέμβαση της Ρωσίας - iefimerida.gr

Ο Ασαντ προειδοποιεί για ολοκαύτωμα στη Μέση Ανατολή, αν δεν πετύχει η επέμβαση της Ρωσίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την προειδοποίηση για ολοκαύτωμα σε όλη την περιοχή της Μέσης Ανατολής αν δεν πετύχει η επέμβαση της Ρωσίας στη Συρία, απηύθυνε ο πρόεδρος της χώρας Μπασάρ Αλ Ασαντ.

Μιλώντας για πρώτη φορά από την έναρξη των επιχειρήσεων της Μόσχας ο πρόεδρος της Συρίας είπε πως πρέπει να πετύχει ο συνασπισμός κατά της «τρομοκρατίας», όπως είπε, ο οποίος έχει συγκροτηθεί «από τη Συρία, τη Ρωσία, το το Ιράν και το Ιράκ»».

Οπως δήλωσε στο ιρανικό τηλεοπτικό δίκτυο Khabar, η επιτυχία της ρωσικής στρατιωτικής επέμβασης κατά των τρομοκρατών είναι ζωτικής σημασίας για την αποφυγή της καταστροφής της Μέσης Ανατολής. «Οφείλει να επιτύχει, διαφορετικά ολόκληρη η περιοχή θα καταστραφεί και όχι μόνο μία ή δύο χώρες», υποστήριξε.

Αναγνώρισε δε κυνικά, ότι «το τίμημα θα είναι υψηλό» ενώ εκτίμησε ότι «οι πιθανότητες επιτυχίας αυτού του συνασπισμού είναι μεγάλες και όχι ελάχιστες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπασάρ Αλ Άσαντ Συρία επέμβαση Ισλάμ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ