Πέρασμα τίτλου για τον Ολυμπιακό από την Τούμπα- Νίκη 2-0 επί του ΠΑΟΚ [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Πέρασμα τίτλου για τον Ολυμπιακό από την Τούμπα- Νίκη 2-0 επί του ΠΑΟΚ [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός μετά την σπουδαία νίκη επί της Αρσεναλ στο Champions League, άφησε το πόδι στο... γκάζι και πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο της Τούμπας, με σκορ 2-0 επί του ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο, δεν επηρεάστηκε από την εξαιρετική ατμόσφαιρα των φίλων του ΠΑΟΚ και καταθέτοντας στο χορτάρι την καλύτερή της εικόνα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα της Super League, κατάφερε να πάρει την σπουδαία νίκη με σκορ 2-0.

Στο 27ο λεπτό, ο Φορτούνης με εξαιρετική πάσα τροφοδότησε τον Ιντέγιε μέσα στην περιοχή, αυτός απέφυγε Ρικάρντο Κόστα και με υπέροχο πλασέ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Ο Ολυμπιακός κατάφερε μάλιστα να «τελειώσει» το παιχνίδι στο 36'. Δημιουργός ήταν ξανά ο Φορτούνης, ο οποίος εκτέλεσε κόρνερ και ο Μιλιβόγιεβιτς με κεφαλιά, νίκησε για 2η φορά τον Ολσεν διαμορφώνοντας το τελικό 2-0 για τους φιλοξενούμενους.

Τίμησαν τη μνήμη των θυμάτων

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσαν οι εικόνες πριν την έναρξη του αγώνα όταν οι παίκτες του ΠΑΟΚ αλλά και του Ολυμπιακού με πρώτο τον αρχηγό Ρομπέρτο, κατέθεσαν στεφάνια μπροστά στη Θύρα 4 στη μνήμη των θυμάτων των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στο δυστύχημα των Τεμπών πριν από 16 χρόνια.

Πέρασμα τίτλου για τον Ολυμπιακό από την Τούμπα- Νίκη 2-0 επί του ΠΑΟΚ [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Πέρασμα τίτλου για τον Ολυμπιακό από την Τούμπα- Νίκη 2-0 επί του ΠΑΟΚ [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1
Πέρασμα τίτλου για τον Ολυμπιακό από την Τούμπα- Νίκη 2-0 επί του ΠΑΟΚ [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2
Πέρασμα τίτλου για τον Ολυμπιακό από την Τούμπα- Νίκη 2-0 επί του ΠΑΟΚ [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 3
Πέρασμα τίτλου για τον Ολυμπιακό από την Τούμπα- Νίκη 2-0 επί του ΠΑΟΚ [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 4

Στα παιχνίδια που προηγήθηκαν του μεγάλου ντέρμπι της Τούμπας, η Βέροια πέρασε νικηφόρα από την έδρας της Καλλονής, νικώντας 1-0 με το τέρμα του Αμπντούν στο τελευταίο λεπτό του αγώνα ενώ στα Ιωάννινα, ΠΑΣ Γιάννινα και Ηρακλής έμειναν στην ισοπαλία 2-2.Ο Ιλιτς άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 32', ο Βέλλιος ισοφάρισε στο 35΄, ο Κοζορώνης ξανάδωσε προβάδισμα στον ΠΑΣ στο 62ο λεπτό ενώ ο Κυριακίδης διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός ΠΑΟΚ Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ