Ανοιχτή καταγγελία Γεροβασίλη: Βουλευτές της ΝΔ ψήφισαν τον υποψήφιο της Χρυσής Αυγής - iefimerida.gr

Ανοιχτή καταγγελία Γεροβασίλη: Βουλευτές της ΝΔ ψήφισαν τον υποψήφιο της Χρυσής Αυγής

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη «διάσταση μεταξύ λόγων και πράξεων» της ΝΔ ως προς το θέμα της «συναίνεσης», για την οποία επανειλημμένα μιλούσε προεκλογικά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επισήμανε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, με αφορμή την ψηφοφορία για τους αντιπροέδρους της Βουλής.

Ειδικότερα, σε ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά με την ψηφοφορία για τους αντιπροέδρους της Βουλής, η κυβερνητική εκπρόσωπος απάντησε:

«Στην πρώτη ομιλία του Προέδρου της Βουλής, πάρα πολλοί βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας επέλεξαν να λείπουν από την αίθουσα. Και υπάρχουν και χειρότερα, ότι πολλοί εξ αυτών επέλεξαν να ψηφίσουν τη Χρυσή Αυγή, αντί να στηρίξουν το συναινετικό προεδρείο.

»Σας θυμίζω ότι σε όλη αυτή την προεκλογική περίοδο, η Νέα Δημοκρατία μιλούσε για συναίνεση. Με τη συναίνεση ξεκινούσαν, με τη συναίνεση έκλειναν. Δεν το πιστέψαμε ποτέ και το διατυπώσαμε προς τον ελληνικό λαό, ότι δεν το εννοούν. Και σήμερα απεδείχθη η διάσταση μεταξύ λόγων και πράξεων».

ΝΔ: Φαιδρή προβοκάτσια

Για «φαιδρή προβοκάτσια» έκανε λόγο η ΝΔ απαντώντας στις αιτιάσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου.

Πιο συγκεκριμένα η ΝΔ αναφέρει: «Είναι γνωστές οι πρακτικές πόλωσης και φανατισμού που ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Με τη φαιδρή προβοκάτσια που πρόβαλε η κυβερνητική εκπρόσωπος ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Τελικά, την κυβερνητική εκπρόσωπο διέψευσε με την απάντησή του ο νέος Πρόεδρος της Βουλής, κ. Ν. Βούτσης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ