NYT: Η Ζωή σχολίαζε τους πάντες, έβγαζε πολιτικά μανιφέστα -Πιο παραδοσιακός πρόεδρος ο Βούτσης - iefimerida.gr

NYT: Η Ζωή σχολίαζε τους πάντες, έβγαζε πολιτικά μανιφέστα -Πιο παραδοσιακός πρόεδρος ο Βούτσης

(EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αξέχαστη φαίνεται πως θα μείνει η θητεία της Ζωής Κωνσταντοπούλου στη θέση του προέδρου της Βουλής, ακόμη και στα ξένα ΜΜΕ.

Σε δημοσίευμα για την εκλογή του Νίκου Βούτση, τον οποίο χαρακτηρίζουν βετεράνο, οι New York Times εκτιμούν ότι ο πρώην υπουργός Εσωτερικών «αναμένεται να κινηθεί πιο κοντά στον παραδοσιακό ρόλο του προέδρου, σε αντίθεση με την Ζωή Κωνσταντοπούλου».

Μάλιστα, σχολιάζοντας την κ. Κωνσταντοπούλου, η αμερικανική εφημερίδα αναφέρει ότι η πρώην πρόεδρος της βουλής «σχολίαζε, συχνά επικριτικά, σχεδόν κάθε ομιλία βουλευτή» και πως «οι μακροσκελείς ομιλίες της θύμιζαν πολιτικά μανιφέστα».

Πάντως, οι New York Times υπενθυμίζουν ότι η νέα βουλή έχει μπροστά της έντονη νομοθετική δραστηριότητα, για να «περάσει» τις μεταρρυθμίσεις οι οποίες απαιτούνται από το τρίτο πρόγραμμα των 86 δισ. ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νίκος Βούτσης Ζωή Κωνσταντοπούλου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ