Δεν ψήφισε ο Πάνος Καμμένος για πρόεδρο της Βουλής- Απουσίασε ο Νικολόπουλος - iefimerida.gr

Δεν ψήφισε ο Πάνος Καμμένος για πρόεδρο της Βουλής- Απουσίασε ο Νικολόπουλος

(EUROKINISSI/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Πάνος Καμμένος δεν ήταν ανάμεσα στους βουλευτές που ψήφισαν τον Νίκο Βούτση για τη θέση του προέδρου της βουλής. Και αυτό επειδή απουσίαζε από τη διαδικασία.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ενημέρωσε με επιστολή του προς το προεδρείο ότι απουσίασε λόγω κυβερνητικών υποχρεώσεων. Παράλληλα, έκανε γνωστό ότι αν μπορούσε να παρευρεθεί, θα στήριζε την επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ, ψηφίζοντας τον Νίκο Βούτση.

Η ψήφος του όμως δεν προσμετρήθηκε στο τελικό αποτέλεσμα, ως επιστολική ψήφος, καθώς ο κ. Καμμένος δεν βρισκόταν σε αποστολή της βουλής, όπως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης- που βρίσκεται στο Γιοχάνεσμπουργκ- και του οποίου η ψήος προσμετρήθηκε.

Το δικό της νόημα είχε η απουσία του Νίκου Νικολόπουλου από την ψηφοφορία, ενώ από αυτή απουσίασε και ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ