Ενας Ελληνας, συνεργάτης της Κέιτλιν Τζένερ -Ο hair stylist που επιμελήθηκε το λουκ της [εικόνα] - iefimerida.gr

Ενας Ελληνας, συνεργάτης της Κέιτλιν Τζένερ -Ο hair stylist που επιμελήθηκε το λουκ της [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κέιτλιν Τζένερ, είναι ένα από τα πρόσωπα, λόγω και της πρόσφατης αλλαγής φύλλου που έκανε, τα οποία κάνουν πάταγο στην Αμερική. Απασχολούν τα Μέσα, κάνουν εξώφυλλα, δίνουν συνεντεύξεις, βγαίνουν σε εκπομπές. Πριν λίγες ώρες ένας Ελληνας που κάνει βήματα και μάλιστα σημαντικά στο εξωτερικό, συνεργάστηκε μαζί της.

Ο λόγος για τον hair stylist Δημήτρη Γιαννέτο, ο οποίος τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Αμερική και αρκετές φορές έχει επιμεληθεί το μακιγιάζ και τα μαλλιά αρκετών διάσημων.

Οπως δείχνει η φωτογραφία που ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram ο κομμωτής, χθες το βράδυ επιμελήθηκε το χτένισμα της Κέιτλιν Τζένερ. «Τόσο μεγάλη τιμή σήμερα με αυτήν την εκπληκτική γυναίκα! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Κέιτλιν Τζένερ για τη φιλοξενία», έγραψε στη λεζάντα ο Δημήτρης Γιαννέτος και τα σχόλια έπεσαν βροχή.

Ο Δημήτρης επέλεξε να κάνει στην Κέιτλιν ένα πολύ σικάτο χτένισμα με ελαφρούς κυματισμούς στα καστανά μαλλιά της:

Ενας Ελληνας, συνεργάτης της Κέιτλιν Τζένερ -Ο hair stylist που επιμελήθηκε το λουκ της [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Πριν λίγες ώρες είχε ποστάρει μια φωτογραφία της Ελληνοαμερικανίδας παρουσιάστριας Μαρίας Μενούνος, το χτένισμα της οποίας είχε επίσης επιμεληθεί ο ίδιος:

Ενας Ελληνας, συνεργάτης της Κέιτλιν Τζένερ -Ο hair stylist που επιμελήθηκε το λουκ της [εικόνα] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κειτλίν ΤΖΕΝΕΡ Δημήτρης Γιαννέτος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ