Αμάξι από την αυτοκινητοπομπή του Ολάντ παρασέρνει και εκσφενδονίζει πολίτη [βίντεο] - iefimerida.gr

Αμάξι από την αυτοκινητοπομπή του Ολάντ παρασέρνει και εκσφενδονίζει πολίτη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το γύρο του Διαδικτύου προκαλώντας σοκ, κάνει ένα βίντεο από την επίσκεψη του Γάλλου προέδρου στο Μαρόκο. Στο βίντεο καταγράφεται η στιγμή που ένα από τα αυτοκίνητα της συνοδείας του Ολάντ παρασύρει έναν πολίτη.

Το περιστατικό συνέβη στην Ταγγέρη, στο Μαρόκο, όταν ο Φρανσουά Ολάντ μετά την επίσκεψή του στον Βασιλιά Μοχάμεντ τον 6ο, διασχίζει με την αυτοκινητοπομπή του την πόλη. Μάλιστα, ο Γάλλος πρόεδρος είναι όρθιος, με το κεφάλι του έξω από την οροφή του αυτοκινήτου του και χαιρετά τον κόσμο.

Ενα από τα αυτοκίνητα της συνοδείας του Γάλλου προέδρου, όπως φαίνεται και στο βίντεο και ενώ η πόρτα του είναι ανοιχτή παρασέρνει, καθώς περνά, έναν 40χρονο, ο οποίος από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, εκσφενδονίστηκε στον αέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άνδρας διακομίστηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φρανσουά Ολάντ γάλλος πρόεδρος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ