Εγκλημα στην Αχαΐα: Ο ανιψιός είναι ο δολοφόνος του 69χρονου -Το «θέατρο» που έπαιζε - iefimerida.gr

Εγκλημα στην Αχαΐα: Ο ανιψιός είναι ο δολοφόνος του 69χρονου -Το «θέατρο» που έπαιζε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O ανιψιός του 69χρονου που βρέθηκε δολοφονημένος στη Δροσιά Αχαΐας, συνελήφθη για το φονικό που συγκλόνισε χθες την περιοχή.

Μάλιστα, ο δράστης δεν δίστασε να συμμετέχει στις έρευνες για τον εντοπισμό του θείου του, παίζοντας θέατρο, ενώ είχε προθυμοποιηθεί να μεταφέρει το άψυχο σώμα του 69χρονου, όταν βρέθηκε από τους αστυνομικούς το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, προκειμένου να δικαιολογήσει τυχόν εντοπισμό δικού του βιολογικού υλικού.

Επίσης, είχε πάρει τα χρήματα της σύνταξης που είχε εισπράξει το θύμα, ώστε να στρέψει τις έρευνες των αστυνομικών στο σενάριο της ληστείας.

Όμως, οι χρόνιες προσωπικές και οικονομικές διαφορές που είχαν δράστης και θύμα κατέστησαν τον 46χρονο βασικό ύποπτο και μετά την προσαγωγή του στην Ασφάλεια Πατρών, αλλά και τα στοιχεία που είχαν οι αστυνομικοί, ομολόγησε, σύμφωνα με την Αστυνομία, το έγκλημα.

Πώς έγινε το έγκλημα

Ο 46χρονος περίμενε το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης τον 69χρονο σε κοινοτικό δρόμο και όταν τον είδε να πλησιάζει, τον πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα στο κεφάλι.Συνολικά, ο δράστης έριξε τέσσερις πυροβολισμούς, δυο κατά του θύματος, εκ των οποίων ένας ήταν εξ επαφής και δύο στον αέρα. Σύμφωνα με τους αξιωματικούς της Αστυνομίας, ο δράστης πυροβόλησε στον αέρα, προκειμένου να πιστέψουν οι κάτοικοι ότι στην περιοχή βρίσκονται κυνηγοί.

Στην συνέχεια ο 46χρονος προσπαθώντας να καλύψει τα ίχνη του και να αποπροσανατολίσει τις έρευνες της Αστυνομίας, μετέφερε πεζός τη σορό του 69χρονου και την έριξε χαράδρα, σε απόσταση περίπου 50 μέτρων από τον τόπο του εγκλήματος, ενώ κάλυψε με χώμα τις κηλίδες αίματος.

Επίσης, αφαίρεσε από τον 69χρονο διάφορα προσωπικά αντικείμενα, ρούχα, καθώς και το ποσό της σύνταξης που είχε εισπράξει νωρίτερα το θύμα. Κατόπιν τα έκαψε σε αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας του, στην ίδια περιοχή, ενώ περισυνέλλεξε και δύο από τους τέσσερις κάλυκες.

Ακόμη έβαλε το κυνηγετικό όπλο που χρησιμοποίησε, σε σάκο μαζί με φυσιγγιοθήκη, που περιείχε 19 φυσίγγια, τα οποία έκρυψε σε θαμνώδη περιοχή, κοντά στο σπίτι του.

Όμως οι αστυνομικοί, κατά την διάρκεια των ερευνών στην περιοχή, βρήκαν βιολογικό υλικό, ενώ σε θαμνώδη περιοχή εντόπισαν το όπλο που χρησιμοποίησε ο δράστης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ έγκλημα φονικό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ