Ανοίγει τον ασκό του Αιόλου η παραίτηση Σπινέλλη - iefimerida.gr

Ανοίγει τον ασκό του Αιόλου η παραίτηση Σπινέλλη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οσμή σκανδάλου αναδύεται από την παραίτηση του γ.γ. Διομήδη Σπινέλλη από τη Γενική Γραμματεία Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων καθώς χτεσινό δημοσίευμα πρωϊνής εφημερίδας προκάλεσε την παρέμβαση του οικονομικού εισαγγελέα.

Συγκεκριμένα, μετά από δημοσίευμα της "Καθημερινής", στο οποίο η παραίτηση του κ. Σπινέλλη σχετίζεται με την άρνηση ορισμένων υπηρεσιών του υπουργείο Οικονομικών να επιβάλλουν πρόστιμα για λαθρεμπόριο καυσίμων, διατάχθηκε έρευνα για τη διερεύνηση αξιόποινων πράξεων.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, υπάρχουν περιπτώσεις όπου είχαν ολοκληρωθεί οι διασταυρώσεις των φορολογικών παραβάσεων, και είχαν επιβληθεί βαρύτατα πρόστιμα, ωστόσο οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργειου δεν τα εισέπραταν ή τα ακύρωναν με διάφορα προσχήματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ