Κόντρα Μεϊμαράκη- Παπαμιμίκου: «Αλλη μία ανοησία και θα ζητηθεί παραίτηση», λένε συνεργάτες του προέδρου - iefimerida.gr

Κόντρα Μεϊμαράκη- Παπαμιμίκου: «Αλλη μία ανοησία και θα ζητηθεί παραίτηση», λένε συνεργάτες του προέδρου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βαθύ είναι το χάσμα που χωρίζει τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και τον Ανδρέα Παπαμιμίκο, με τον πρόεδρο της ΝΔ να φέρεται έτοιμος να ζητήσει παραίτηση του γραμματέα του κόμματος.

Με αφορμή το θέμα που προέκυψε με την υποψηφιότητα του Αδωνι Γεωργιάδη και την αρχική απόφαση της ΚΕΦΕ να «κοπεί» αυτή ως εκπρόθεσμη, συνεργάτες του κ. Μεϊμαράκη έλεγαν πως στο επόμενο λάθος του κ. Παπαμιμίκου θα ζητηθεί η παραίτησή του.

«Ο κ. Μεϊμαράκης έχει να μιλήσει με τον κ. Παπαμιμίκο από το βράδυ της Κυριακής των εκλογών. Έχει αυτονομηθεί πλήρως. Εάν κάνει δεύτερη τόσο προκλητική ανοησία που θαμπώνει την εικόνα της ΝΔ θα ζητήσει την παραίτησή του», ανέφεραν χαρακτηριστικά, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ.

Ας σημειωθεί ότι η ένταση στη σχέση των δύο ανδρών οφείλεται στο γεγονός ότι ο Ανδρέας Παπαμικίκος έχει ταχθεί υπέρ της υποψηφιότητας του Απόστολου Τζιτζικώστα. Σε ό,τι αφορά την υποψηφιότητα του κ. Γεωργιάδη πάντως και την απόφαση της ΚΕΦΕ να κάνει αποδεκτή την ένστασή του κατά πλειοψηφία, σύμφωνα με πληροφορίες μειοψήφησε ο Αλέκος Κόκκαλης, ο οποίος θεωρείται ότι ανήκει στο περιβάλλον του κ. Μεϊμαράκη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ