Γιατί ο David Bowie θύμωσε για το νερό στον Αρη - Το προφητικό του τραγούδι [βίντεο] - iefimerida.gr

Γιατί ο David Bowie θύμωσε για το νερό στον Αρη - Το προφητικό του τραγούδι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί όλος ο κόσμος να έχει εντυπωσιαστεί από το νερό στον Αρη, όμως δεν ισχύει το ίδιο και για τον θρυλικό σταρ της βρετανικής ποπ και ροκ σκηνής, David Bowie.

Ο Βρετανός καλλιτέχνης έχει χρησιμοποιήσει σε μεγάλο βαθμό στο έργο του τον «κόκκινο» πλανήτη, αφού ένα από τα γνωστότερα τραγούδια του να έχει τίτλο «Life on Mars», ενώ επίσης ένα από τα πιο δημοφιλή άλμπουμ του έχει τίτλο «Space Oddity». Την ώρα που η ζωή στον Αρη φαντάζει πιο πιθανή από ποτέ όμως, ο Bowie φαίνεται πως πληρώνει την... διορατικότητα του.

Από την στιγμή που προέκυψε η ανακάλυψη της NASA, το τηλέφωνο του διεθνούς φήμης σταρ δεν έχει σταματήσει να χτυπάει, με τον Bowie να αναγκάζεται να αρθρογραφήσει ώστε να δώσει ένα τέλος στα ενοχλητικά τηλεφωνήματα.

«Αυτό που γίνεται τις τελευταίες μέρες πρέπει να σταματήσει. Σταματήστε να τηλεφωνείτε σπίτι μου, σας παρακαλώ. Δεν είμαι επιστήμονας ούτε αστροναύτης, απλά έτυχε να βγάλω ένα άλμπουμ με θέμα ένα υποθετικό σενάριο για τον Αρη. Μπορεί να έχω κάποια τραγούδια για διαστημικά ταξίδια αλλά αυτό δεν θα σας βοηθήσει να μάθετε κάτι για τον Αρη από εμένα» εξήγησε ο Bowie σε άρθρο του στο FunnyOrDie.

«Πως μπόρεσαν τόσα άτομα να βρουν τον αριθμό του σπιτιού μου; Και τι θέλουν από εμένα; Αν είχε γίνει κάποια ανακάλυψη για άγρια άλογα θα παίρναν τον Mick Jagger; Το μόνο που ξέρω για τον Αρη είναι ότι είναι κόκκινος και ότι είναι ο τέταρτος πλανήτης από τον ήλιο» συμπληρώνει εμφανώς ενοχλημένος από την κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες μέρες.

Αν θέλετε, μπορείτε να ακούσετε το τραγούδι που έχει προκαλέσει σάλο στο σπίτι του Βρετανού σταρ:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ David Bowie Αρης τηλεφωνήματα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ