Αυτός είναι ο άνθρωπος που χάρισε την 50ή υπογραφή στον Αδωνι Γεωργιάδη - iefimerida.gr

Αυτός είναι ο άνθρωπος που χάρισε την 50ή υπογραφή στον Αδωνι Γεωργιάδη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Βασίλης Τοκάκης, το μέλος της Π.Ε της ΝΔ, και πρώην μέλος της ΟΝΝΕΔ, που έβαλε την 50η υπογραφή στην αίτηση υποψηφιότητας του Άδωνι Γεωργιάδη, εξηγεί γιατί έδωσε την τελευταία υπογραφή.

Όπως αναφέρει, πήρε την απόφαση 30 λεπτά πριν τη λήξη της σχετικής προθεσμίας και αφού είχε πληροφορηθεί ότι ο βουλευτής της ΝΔ είχε συγκεντρώσει 49 υπογραφές.

Αυτός είναι ο άνθρωπος που χάρισε την 50ή υπογραφή στον Αδωνι Γεωργιάδη | iefimerida.gr 0

Ο κ. Τοκάκης ανέφερε ότι η κίνησή του είχε συμβολικό χαρακτήρα και δεν σημαίνει στήριξη, λόγω των ιδεολογικών διαφορών που έχει με τον κ. Γεωργιάδη.

«Δεν συμφωνώ πολιτικά με τις θέσεις του κ. Γεωργιάδη, αλλά δεν θα πάψω να υπερασπίζομαι το δικαίωμα του κάθε υποψηφίου, να διεκδικήσει την ψήφο της βάσης του κόμματός μας, όταν μάλιστα έχει ήδη συγκεντρώσει 49 από τις απαιτούμενες 50 υπογραφές», σημείωσε.

«Ως νέοι άνθρωποι οφείλουμε να σκεφτόμαστε με ανοικτό μυαλό και με την λογική των ίσων ευκαιριών για όλους και όχι με τη λογική των αποκλεισμών που μας έφτασε σε αυτό το σημείο», πρόσθεσε ο κ. Τοκάκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ