Αδωνις: Αυτά που έζησα από τις 5 έως τις 6 είναι για ταινία που θα σπάσει ταμεία [βίντεο] - iefimerida.gr

Αδωνις: Αυτά που έζησα από τις 5 έως τις 6 είναι για ταινία που θα σπάσει ταμεία [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το σπριντ του Αδωνι Γεωργιάδη για να προλάβει να καταθέσει στα γραφεία της ΝΔ στην Συγγρού τις υπογραφές για να είναι υποψήφιος για την αρχηγία του κόμματος, έχει προκαλέσει σάλο στα sosial media.

Ο ίδιος πάντως το βλέπει με χιούμορ.

«Θα περάσω στον δεύτερο γύρο και θα κερδίσω κιόλας» υποστήριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, λίγο μετά την κατάθεση της υποψηφιότητας του για την προεδρία της ΝΔ.

«Ήταν από τις πιο συγκλονιστικές ώρες της ώρες της ζωής μου, σήμερα μεταξύ 5 με 6 το απόγευμα» σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης προσθέτοντας «εάν είχα μια κάμερα στο γραφείο μου και κατέγραφε όσα έκανα αυτή την μια ώρα, θα έκοβε απίστευτα εισιτήρια στον κινηματογράφο και θα έκανε τεράστια τηλεθέαση στην τηλεόραση».

Ο κ. Γεωργιάδης αποκάλυψε ότι η τελευταία η υπογραφή που έλαβε ήταν από τον Βασίλη Τοκάκη, μέλους της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.

«Είχε αποφασίσει να μην υπογράψει για κανέναν αλλά θεώρησε ότι δεν θα ήταν δίκαιο να μην είμαι υποψήφιος για μια ψήφο» σημείωσε.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ