Η Suzuki θα παρουσιάσει καινούργιο Ignis - iefimerida.gr

Η Suzuki θα παρουσιάσει καινούργιο Ignis

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο περίπτερο της Suzuki στην έκθεση του Τόκιο (30 Οκτωβρίου με 8 Νοεμβρίου) θα βρίσκεται το καινούργιο Ignis, με μόνο κοινό στοιχείο με τον προκάτοχό του το όνομα.

Κι αυτό γιατί το Ignis πλέον είναι ένα μίνι SUV, που προαιρετικά μπορεί να είναι και τετρακίνητο, με μικρούς προβόλους και μεγάλη απόσταση από το έδαφος. Ακόμα πιο ικανό off road θα είναι το Ignis Trail Concept.

Το εσωτερικό πάντως δείχνει σύγχρονο, ενώ στο κέντρο του ταμπλό υπάρχει μια μεγάλη οθόνης αφής.

H Suzuki μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει άλλες πληροφορίες σχετικά με το νέο Ignis στη δημοσιότητα αλλά είναι βέβαιο πως θα κινείται από τη νέα γενιά κινητήρων της, με πρώτο και καλύτερο τον Boosterjet των 1.000 κυβικών, που με τη βοήθεια turbo και άμεσου ψεκασμού αποδίδει 110 ίππους και 180 Nm. Ο αμέσως μεγαλύτερος θα είναι ο επίσης καινούργιος 1.2 Dualjet με διπλό σύστημα ψεκασμού.

Η Suzuki θα παρουσιάσει καινούργιο Ignis | iefimerida.gr 0
Η Suzuki θα παρουσιάσει καινούργιο Ignis | iefimerida.gr 1
Η Suzuki θα παρουσιάσει καινούργιο Ignis | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τόκιο έκθεση Suzuki
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ