Πώς θα καθίσουν τα κόμματα στη νέα Βουλή -Ποια θέση θα δοθεί στον Λεβέντη - iefimerida.gr

Πώς θα καθίσουν τα κόμματα στη νέα Βουλή -Ποια θέση θα δοθεί στον Λεβέντη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συν ένα κόμμα μετράει η νέα Βουλή που αναδείχθηκε από τις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου, οπότε και οι αλλαγές στα έδρανα δεν αναμένονται μεγάλες.

Στην πρώτη σειρά των εδράνων, με άμεσο «μέτωπο» στο βήμα, το προεδρείο και τα κυβερνητικά έδρανα, θα παραμείνουν ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ. Το ΠΑΣΟΚ, το ΠΟΤΑΜΙ και οι ΑΝΕΛ θα παραμείνουν, με τις ανάλογες προσθαφαιρέσεις στις θέσεις που κατείχαν.

Οσον αφορά το νέο κόμμα της Βουλής, την Ενωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη, οι βουλευτές του θα κάθονται στη μέση του άνω διαζώματος, μεταξύ των βουλευτών της ΝΔ και των ΑΝΕΛ.

Ετσι, εννέα βουλευτές της ΝΔ θα μετατοπιστούν από τα κεντροδεξιά ορεινά έδρανα στα τελευταία έδρανα του πρώτου τμήματος της δεξιάς πτέρυγας, που παρέμεναν κενά και βρίσκονταν μπροστά από το μέσο διάδρομο, και πριν αρχίσουν τα έδρανα που καταλαμβάνει η Χρυσή Αυγή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βουλή εκλογές 2015 ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ