«Μπαρούτι» για τη διαγραφή του Θύμιου οι γαλάζιοι συνδικαλιστές - iefimerida.gr

«Μπαρούτι» για τη διαγραφή του Θύμιου οι γαλάζιοι συνδικαλιστές

Αντώνης Σαμαράς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λάβροι εναντίον της απόφασης του Αντώνη Σαμαρά να διαγράψει από το κόμμα τον πρόεδρο του ΣΑΤΑ Θυμιο Λυμπερόπουλο εμφανίστηκαν χθες οι συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ ιδιωτικού τομέα.

Σε μια «πύρινη» ανακοίνωση οι γαλάζιοι εργατοπατέρες εκφράζουν την αντίθεση τους με όσους αποφάσισαν την διαγραφή του κ. Λυμπερόπουλου με αφορμή εμπρηστικές του δηλώσεις για τον διοικητή του ΙΚΑ Ροβέρτο Σπυρόπουλο ( «θα τον λιώσω» κ.λπ.).

«Η διαδρομή, η αγωνιστικότητα, η ιστορία και η συνέπεια στις αρχές, τις αξίες και τις θέσεις της ΔΑΚΕ που εθελοντικά τοποθετούνται στην ιδεολογία του Κοινωνικού φιλελευθερισμού, δεν διαγράφονται με την φυσική τους διαγραφή από την ευρύτερη παράταξη» αναφέρει η ΔΑΚΕ Ιδιωτικού τομέα η οποία στέλνει και τα μηνύματα της στην ηγεσία του κόμματος.

Πάντως, στη Συγγρού δεν ανησυχούν ιδιαίτερα από αυτή την εξέλιξη καθώς οι επικεφαλής της ΔΑΚΕ είναι «μουτζαχεντιν» του Αντώνη Σαμαρά ενώ και ο ίδιος ο κ. Λυμπερόπουλος σε δηλώσεις του μετά την διαγραφή του άφησε εκτός της κριτικής του τον πρόεδρο του κόμματος, τον οποίο είπε ότι συνεχίζει να στηρίζει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ