Τα ζώδια της Παρασκευής 2 Οκτωβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Παρασκευής 2 Οκτωβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Από Παρασκευή σας πιάνει μία διάθεση να βγείτε και να κάνετε ευτυχώς μικρές αποστάσεις. Αυτό που θα είναι δύσκολο να αποφασίσετε είναι το που θα πάτε και πως ακριβώς θα οργανωθείτε. Ερωτικά, καθόλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου έχετε τη διάθεση να κοινωνικοποιήσετε τον έρωτά σας.Δηλαδή να τον πάτε και βόλτα και να μην είστε και μόνοι, αλλά και με την υπόλοιπη παρέα.Κάτι αρχίζει και σας μπερδεύει γενικότερα σε όλες σας τις σχέσεις, και αυτό θα σας απασχολήσει περισσότερο την ερχόμενη εβδομάδα.

Ταύρος
Όταν νιώθετε ανασφάλεια, είναι που δεν μπορείτε να λειτουργήσετε καθόλου σωστά.A ν όμως σας ρωτήσω γιατί έχετε ανασφάλεια θα μου πείτε γενικότητες για τα επαγγελματικά σας. Αυτά ισχύουν κυρίως για την Παρασκευή, γιατί μετά κάπως μετριάζεται η κατάσταση. Ερωτικά, ή έχετε πολλές επιλογές, ή έχετε κάποιους στην αναμονή (ή σας έχουν και αυτοί) και γενικότερα συμπεριφέρεστε αλλόκοτα. Δεν έχετε αποφασίσει ακόμα. Προσέξτε τα έξοδα, γιατί μπορεί να αγοράσετε κάτι εντελώς άχρηστο. Δεν είναι εποχές για σπατάλες.

​Δίδυμοι
Η Παρασκευή σαφώς είναι η επικρατέστερη μέρα για εσάς γιατί είστε πιο άμεσοι και πιο επικοινωνιακοί και μάλιστα είστε και καταφερτζήδες στα ερωτικά σας. Όμως, μην ξεχνάτε ότι οι άλλοι έχουν καλή διάθεση για εσάς. Δηλαδή σας εμπιστεύονται, ή θέλουν να το κάνουν και να προχωρήσουν παρακάτω. Το Σάββατο δεν ξεκουράζεστε αντιθέτως, έχετε έντονη δραστηριότητα.. Την Κυριακή σκέφτεστε ότι έχετε ξοδέψει πολλά και σας πιάνουν οι τσιγγουνιές σας. Μην γίνεστε τσιγκούνηδες και στα λόγια γιατί θα δείτε ότι αυτό θα σας στοιχίσει ακριβά.

Καρκίνος
Αν σας πιάνουν οι κλειστές σας και σκέφτεστε τα δικά σας θέματα τότε είναι που δεν μπορείτε να συνέλθετε με τίποτα. Ερωτικά, εκεί που σκέφτεστε θετικά και πάτε να κάνετε μία κίνηση ολοκληρωμένη εκεί μαζεύεστε γιατί φοβάστε να αφεθείτε… Θα το κάνετε τελικά, αλλά θα σας πάρει χρόνο να το οργανώσετε σωστά. Η Κυριακή είναι η μέρα που θα σας γεμίσει υποχρεώσεις που αγνοούσατε. Αν κάτι ξεχάσατε θα το ξαναθυμηθείτε και μάλιστα θα το εκτελέσετε κιόλας. Οι επαγγελματικές ανησυχίες είναι ένας πονοκέφαλος που δεν έχει και το αντίστοιχο παυσίπονο.

Λέων
Ευτυχώς που έχετε φίλους εσείς και σας αντέχουν και σας λύνουν κάποια ζητήματα που έχετε ή σας κατευθύνουν σωστά. Παρασκευή και Σάββατο θα κάνετε αλλεπάλληλες συναντήσεις μαζί τους και θα έχετε τη δυνατότητα να συζητήσετε αρκετά και να μοιραστείτε στιγμές μαζί τους. Ερωτικά, νιώθετε ότι είστε ένας μαγνήτης που δεν μπορείτε να μην τον χρησιμοποιήσετε. Όμως, στην πορεία θα δείτε ότι πρέπει να κάνετε κάτι παραπάνω. Μην κλειστείτε στον εαυτό σας την Κυριακή και μην πληγώνεστε από λόγια που κάποιοι λένε χωρίς να σκέφτονται.

Παρθένος
Επαγγελματική στήριξη αναζητάτε εσείς και η Παρασκευή είναι μία δύσκολη μέρα για εσάς γιατί βλέπετε ότι όλες οι ενέργειές σας πάνε στον βρόντο. Αυτό πρέπει να σας κάνει να κινηθείτε αλλού, και να αναζητήσετε καινούργιους συμμάχους. Ερωτικά, σίγουρα οι επιλογές σας είναι περιορισμένες και μάλιστα δεν είναι από αυτές που σας ενθουσιάζουν. Πρέπει να κοιτάξετε μπροστά και να μη φοβηθείτε το καινούργιο. Η Κυριακή σας «αναγκάζει» να είστε πιο φιλικοί και ανθρώπινοι αλλά βάζετε κάτι περιορισμούς που δεν το ευχαριστιέστε.

Ζυγός
Αν θέλετε να κάνετε μακρινές αποστάσεις θα δείτε ότι είναι πολύ εύκολο να το οργανώσετε αλλά να ξέρετε ότι εκεί που θα πάτε δε θα είναι όπως τα περιμένατε. Ερωτικά, υπάρχει μία χλιαρή ατμόσφαιρα που δε θέλετε καθόλου να τη ζεστάνετε. Προτιμάτε να κρατάτε αποστάσεις γιατί έτσι νιώθετε πιο ασφαλείς. Το Σάββατο είστε πιο ανοιχτοί να κάνετε κάποια πράγματα που σας ευχαριστούν. Η Κυριακή σας βάζει σε σκέψεις για τα επαγγελματικά σας, αλλά δεν έχετε και πολλές επιλογές να ελιχτείτε. Αν εκφράσετε τις ανησυχίες σας, αυτές θα μεγαλώσουν.

Σκορπιός
Αν κοιτάξετε το κομπόδεμά σας θα απογοητευτείτε και επειδή είναι δύσκολο να το αυξήσετε θα σας κάνει όλο και πιο επιφυλακτικούς. Να θυμάστε ότι το συναίσθημα δεν έχει κάποιο κόστος και γι’ αυτό στα ερωτικά σας μην φοβάστε να νιώσετε χαρά και ενθουσιασμό, έστω και αν ξέρετε ότι αυτό είναι κάτι εφήμερο. Επαγγελματικά, νιώθετε ότι είστε προστατευμένοι, ακόμα και αν δε σας το εκφράζουν διαρκώς. Η Κυριακή είναι η μέρα που σας επιτρέπει να νιώσετε μεγαλύτερη χαλαρότητα και να εκμυστηρευτείτε τις ανησυχίες σας.

Τοξότης
Ομολογουμένως είστε σε μία δύσκολη φάση για να κάνετε σωστές επιλογές και αυτό έχει αρχίσει και σας απασχολεί έντονα Ξέρετε ποιο είναι το δύσκολο? Να διορθώσετε ένα λάθος. Είναι πιο εύκολο για εσάς να κάνετε ένα ακόμα. Ερωτικά, σπαταλιέστε και όχι τίποτα άλλο δεν το ευχαριστιέστε κιόλας. Κάτι δεν ξεκαθαρίζετε και αυτό είναι δική σας ευθύνη. Το Σάββατο είναι πιο συντροφικό, αλλά όλα μένουν σε επιφανειακό επίπεδο. Η Κυριακή θα σας βάλει σε διαδικασία να κάνετε έξοδα που θα είναι δύσκολο να αναπληρώσετε.

Αιγόκερως
Από τη μία νιώθετε μία ελευθερία στο να εκφραστείτε και να κάνετε κάποια πράγματα πιο εύκολα, από την άλλη είστε γενικότερα σε μία φάση που δεν μπορείτε να είστε σαφείς και συγκεκριμένοι. Έτσι αναλώνεστε γιατί δίνετε μία πιο μακρινή προσέγγιση από αυτή του παρόντος στα ερωτικά σας. Υπάρχει διάσταση απόψεων γενικότερα. Την Κυριακή μην μπείτε σε διαδικασία να σκάψετε το παρελθόν και απομονώσετε κουβέντες γιατί αυτές λέχθηκαν μία συγκεκριμένη χρονική στιγμή και σε ένα πλαίσιο συζήτησης. Επαγγελματικά, μη θεωρείτε τίποτα χαμένο κόπο.

Υδροχόος
Ευτυχώς που εσείς είστε πολύ ερωτικοί την Παρασκευή και το Σάββατο χωρίς να σκέφτεστε οποιαδήποτε συνέπεια και έτσι μπορείτε να το απολαύσετε. Πάντως, καλό είναι να βάλετε τα ερωτικά σας σε μία τάξη. Αν θέλετε αυτή τη χαλαρότητα, να ξέρετε ότι θα σας το ανταποδώσουν, γιατί σας τη φυλάνε. Η Κυριακή σας κάνει πιο τακτικούς και σας υπενθυμίζει ότι έχετε πολλές υποχρεώσεις. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να τις ιεραρχήσετε σωστά. Και μάλιστα, να τις καταγράψετε με σειρά προτεραιότητας.

Ιχθείς
Δεν είναι ότι είστε εγκλωβισμένοι είναι που πρέπει να αποδεχτείτε κάποια πράγματα και να μη νιώθετε ότι δεν έχετε επιλογές… Βέβαια είναι δύσκολο για εσάς να τις διακρίνετε. Ερωτικά, θα πρέπει να βάλετε τον εαυτό σας στη διαδικασία να σκεφτεί με βάση τη λογική και όχι το συναίσθημα. Αυτό είναι και το πιο δύσκολο στη δική σας περίπτωση. Τα γεγονότα όμως έχουν ήδη διαδραματιστεί, οπότε ξέρετε τι σας περιμένει. Τα επαγγελματικά σας παρουσιάζουν μία αστάθεια που σας στερούν τη δημιουργικότητα.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ