Τηλεδιάσκεψη Κρεμλίνου-Πενταγώνου για την Συρία - iefimerida.gr

Τηλεδιάσκεψη Κρεμλίνου-Πενταγώνου για την Συρία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στρατιωτικοί αξιωματούχοι των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ρωσίας πραγματοποίησαν το βράδυ της Πέμπτης, συνομιλία διάρκειας περίπου μιας ώρας σχετικά με τις βελτιώσεις στην ασφάλεια των πληρωμάτων των Πολεμικών Αεροποριών που πραγματοποιούν παράλληλες επιθέσεις στη Συρία.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Πενταγώνου και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να εξετάσουν τις εκατέρωθεν προτάσεις που διατυπώθηκαν.

«Και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να εξετάσουν τις προτάσεις που διατυπώθηκαν και να επανέλθουν με σχόλια τις επόμενες μέρες», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου Πίτερ Κουκ σε συνέντευξη Τύπου.

Πρόσθεσε πως η Ελίσα Σλότκιν, από το αμερικανικό υπουργείο Άμυνας, που ήταν παρούσα στη συνομιλία, επισήμανε στους Ρώσους αξιωματούχους τον προβληματισμό των ΗΠΑ ότι οι ρωσικές επιθέσεις μέχρι τώρα δεν στοχεύουν προπύργια των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους.

Παράλληλα, ο υφυπουργός Άμυνας της Ρωσίας Ανατόλι Αντόνοφ επιβεβαίωσε την τηλεδιάσκεψη Ρώσων και Αμερικανών αξιωματούχων, χαρακτηρίζοντας «εποικοδομητικές» τις συζητήσεις, σημειώνοντας πως πραγματοποιήθηκαν με πρωτοβουλία της αμερικανικής πλευράς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΠΑ ΡΩΣΙΑ Συρία επέμβαση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ