Αδωνις: Δεν έχω μαζέψει ακόμη τις υπογραφές – Αν χρειαστεί θα μου δώσει ο φίλος μου ο Μεϊμαράκης - iefimerida.gr

Αδωνις: Δεν έχω μαζέψει ακόμη τις υπογραφές – Αν χρειαστεί θα μου δώσει ο φίλος μου ο Μεϊμαράκης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να μην έχει φτάσει ακόμη στον απαιτούμενο αριθμό υπογραφών, αλλά ο Αδωνις Γεωργιάδης αισιοδοξεί ότι θα τις βρει τελικά μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής για να καταφέρει τελικά να είναι υποψήφιος στις εκλογές για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας.

«Όχι δεν τις έχω συμπληρώσει ακόμα αλλά είμαι πάρα πολύ κοντά. Είμαι πάνω από 40, απομένουν νομίζω έξι. Μέχρι αύριο τις 6 το απόγευμα πιστεύω ότι θα τις συγκεντρώσω και ότι αν φτάσω στις 1-2 υπογραφές θέλω να πιστεύω ότι ο φίλος μου ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα μου δώσει μερικές από τις δικές του πολλές υπογραφές για να γίνει μια ωραία προεκλογική συζήτηση. Δεν νομίζω ότι θα είναι ωραίο να δοθεί η εντύπωση ότι θα υπάρξει κάποιου είδος αποκλεισμός. Δίνω τη μάχη μου, πιστεύω ότι αν φτάσω στις 1-2 υπογραφές πιστεύω ότι ο κ. Μεϊμαράκης θα με βοηθήσει να κατέβω αν και πιστεύω ότι θα τις έχω μαζέψει» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

«Ο κ. Μεϊμαράκης είναι πρόσωπο σεβαστό και πολύ αγαπητό στο κόμμα και είναι λογικό και δίκαιο να έχει περισσότερες υπογραφές. Θεωρώ όμως ότι και η δική μου υποψηφιότητα που αξίζει να ακουστεί» πρόσθεσε. «Αν δεν τα καταφέρω θα είναι προφανώς δική μου αποτυχία. Το κυριότερο σφάλμα μου θα αποδειχθεί ότι ήταν πως ανακοίνωσα την υποψηφιότητά μου αργά».

Ο κ. Γεωργιάδης επισήμανε ότι δεν συμφωνεί με το να εμπλέκονται οι πρώην πρόεδροι της ΝΔ στη διαδικασία και αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει συναντηθεί με κάποιον εξ αυτών. «Έχω αποφύγει και το κάνω εκ λόγου σεβασμού να εμπλέξω οποιουσδήποτε από τους πρώην προέδρους της ΝΔ. Δεν θέλω η υποψηφιότητα μου να συνδεθεί με κανέναν, όχι επειδή τους υποτιμώ, το αντίθετο επειδή τους σέβομαι».

Ο κ. Γεωργιάδης ρωτήθηκε και για τη στάση του Μάκη Βορίδη: «Θα μου επιτρέψετε … Να κάτσω να σας πω τι συνέβη δεν θα το κάνω. Ήταν φίλος μου, είναι φίλος μου. Σε αυτή την προσπάθεια τη συγκεκριμένη δεν είμαστε μαζί... «Δεν ζητάω κανενός την υποστήριξη με το ζόρι. Όποιος θέλει να με στηρίξει τον ευχαριστώ πολύ και τον ευγνωμονώ, όποιος δεν θέλει πάλι φίλοι είμαστε, δεν γίνονται αυτά με το ζόρι» συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ