ΓΑΠ-Βενιζέλος: Ελπίδες για αποφάσεις μονο στη Σύνοδο Κορυφής της Τεταρτης - iefimerida.gr

ΓΑΠ-Βενιζέλος: Ελπίδες για αποφάσεις μονο στη Σύνοδο Κορυφής της Τεταρτης

Σύνοδος Κορυφής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τηλεφωνική συνομιλία με τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας Β. Σοιμπλέ εχει προγραμματίσει αργα απόψε ο Ευ. Βενιζέλος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις , μετά και την υπερψήφιση του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή.

Πάντως τόσο ο ίδιος όσο και ο πρωθυπουργός μιλώντας με βουλευτες του ΠΑΣΟΚ εμφανίστηκαν απαισιόδοξοι για την πιθανότητα να βρεθεί λύση στο θέμα της διάσωσης της Ελλάδας αλλά και της συνολικής κρίσης χρέους στην ευρωζώνη στην Σύνοδο Κορυφής της Κυριακής και με ορισμένες ελπίδες μόνο για την νέα σύνοδο της επόμενης Τετάρτης Ο κ. Παπανδρέου μιλώντας σε βουλευτές του κόμματος του είπε χαρακτηριστικά: «Δεν περιμένω τίποτα στην Σύνοδο Κορυφής της Κυριακής. Ίσως υπάρξει κάτι στην νέα σύνοδο των αρχηγών κρατών που θα γίνει την Τετάρτη» Ο κ. Βενιζέλος απο την πλεύρα του εκτιμά επίσης ότι υπάρχουν ελπίδες μόνο από την δεύτερη Σύνοδο της Τετάρτης

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ