Ανδρας απειλεί να αυτοπυρποληθεί στην έδρα της ελβετικής κυβέρνησης [εικόνα] - iefimerida.gr

Ανδρας απειλεί να αυτοπυρποληθεί στην έδρα της ελβετικής κυβέρνησης [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας άνδρας απειλεί να αυτοπυρποληθεί στην έδρα της ελβετικής κυβέρνησης στη Βέρνη, ανέφεραν πολλά τοπικά μέσα ενημέρωσης που δημοσίευσαν στους ιστοτόπους τους τη φωτογραφία ενός άνδρα καθισμένου στην προεξοχή ενός εξώστη του ομοσπονδιακού μεγάρου.

«Στον εξώστη αυτόν βρίσκεται ένας άνδρας που απειλεί να κάνει κακό στον εαυτό του», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος της αστυνομίας του καντονιού της Βέρνης, ο Νίκολας Κέσλερ.

Ανδρας απειλεί να αυτοπυρποληθεί στην έδρα της ελβετικής κυβέρνησης [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εφημερίδας Blick, πρόκειται για ένα πρόσωπο συριακής καταγωγής. Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που δημοσιοποίησαν ελβετικά μέσα ενημέρωσης, είναι ένας άνδρας μεγαλύτερος των 40 ετών που κρατά ένα μικρό μπιτόνι στο χέρι και σχηματίζει με τα δάκτυλα το γράμμα V της νίκης.

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη ανάπτυξη πυροσβεστών, ασθενοφόρων και αστυνομικών κοντά στην είσοδο για τους επισκέπτες. Ο εξώστης που βρίσκεται στο πίσω μέρος του κτιρίου έχει κλείσει.

«Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τον κόσμο. Δεν έχει εκκενωθεί το μέγαρο», δήλωσε ο Κέσλερ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελβετία Σύριος Μέγαρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ