Μαξίμου: Η απαράμιλλη γραφικότητα του κ. Μεϊμαράκη εντείνεται - iefimerida.gr

Μαξίμου: Η απαράμιλλη γραφικότητα του κ. Μεϊμαράκη εντείνεται

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα «βέλη» του Βαγγέλη Μεϊμαράκη κατά της κυβέρνησης επιστρέφει το Μαξίμου και όπως αναφέρουν κύκλοι της κυβέρνησης, «η απαράμιλλη γραφικότητα του κ.Μεϊμαράκη εντείνεται από την δυσκολία του να αποδεχτεί το αποτέλεσμα των εκλογών».

Με εμφανή ειρωνικό τόνο μάλιστα, προσθέτουν πως θα περιμένουν «με ενδιαφέρον τις πολιτικές προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας για όλα τα θέματα, ευθύς μόλις καταφέρει κάπως να ανασυγκροτηθεί στοιχειωδώς από την δίνη των εσωκομματικών αντιπαραθέσεων στην οποία είναι βυθισμένη».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Όσο οι εσωτερικοί ανταγωνισμοί στην ΝΔ οξύνονται, τόσο οι επιδείξεις πολιτικού βερμπαλισμού των επίδοξων αρχηγών της γίνονται πιο δραματικές. Η απαράμιλλη γραφικότητα του κ. Μεϊμαράκη εντείνεται από την δυσκολία του να αποδεχτεί το αποτέλεσμα των εκλογών, αν και έχουν περάσει δέκα ολόκληρες ημέρες. Θα περιμένουμε με ενδιαφέρον τις πολιτικές προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας για όλα τα θέματα, ευθύς μόλις καταφέρει κάπως να ανασυγκροτηθεί στοιχειωδώς από την δίνη των εσωκομματικών αντιπαραθέσεων στην οποία είναι βυθισμένη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ευάγγελος Μεϊμαράκης ΣΥΡΙΖΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ