Τα ζώδια της Πέμπτης 1 Οκτωβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 1 Οκτωβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Ευτυχώς που εσείς νιώθετε αρκετά ασφαλείς σήμερα, κυρίως για τα ερωτικά σας και αυτό σας δίνει ελευθερία να κάνετε και μία υπερβολική εκδήλωση των συναισθημάτων σας. Αυτό που σας αρέσει είναι που μπαίνουν κάποια πράγματα στη θέση τους στα επαγγελματικά σας και ξέρετε ότι πλέον ξεκαθαρίζει το τοπίο. Πάρτε καμία πρωτοβουλία παραπάνω και προκαλέστε συζητήσεις.

Ταύρος
Μην είστε εγωιστές σήμερα και μην περιμένετε όλοι να συντονίζονται αυτόματα με τις επιθυμίες σας. Δώστε τους και λίγο χρόνο να σας εκδηλωθούν και να σας δείξουν τις προθέσεις τους.
Ερωτικά, έχετε μία περίεργη ανυπομονησία και βιάζεστε. Επαγγελματικά, μην αγχώνεστε παραπάνω από όσο πρέπει. Έχετε βάλει γερές βάσεις και έχετε κατοχυρώσει όλα όσα θα μπορούσατε στην παρούσα φάση!

​Δίδυμοι
Ανησυχείτε αρκετά για αυτά που σκέφτεστε μόνοι σας, για αυτά που δε μοιράζεστε με κανέναν. Αυτό σας κάνει να μην είστε ο εαυτός σας και να έχετε εξάρσεις ειλικρίνειας περίεργες ή να είστε και φλύαροι χωρίς λόγο. Βασικά, αυτό που σας λείπει είναι το μέτρο και καλό είναι να σας αγοράσουμε ένα.
Ερωτικά, πάντως σας κάνουν τονωτικές ενέσεις. Επαγγελματικά, σας δυσκολεύει η εκτέλεση.

Καρκίνος
Είστε αρκετά κοινωνικοί σήμερα σε σημείο που να χάνετε και λίγο τις προτεραιότητές σας. Βάλτε τις σωστά από τις πρωινές ώρες και αφήστε τα όποια ραντεβού σας που δεν είναι επαγγελματικά για αργότερα. Έτσι, θα καταφέρετε να κάνετε έναν προγραμματισμό τουλάχιστον.
Αυτό που για εσάς είναι σημαντικό σήμερα, είναι ότι έχετε καλά νέα για τους δικούς σας ανθρώπους. Κάτι καλό έχουν να σας πουν. Μην τους αγνοήσετε. Προσέξτε μόνο τα περιττά έξοδα που είστε σχεδόν έτοιμοι να κάνετε.

Λέων
Γενικότερα έχετε την τάση να είστε πολύ προσηλωμένοι στους στόχους σας και να βάζετε καινούργιους, κυρίως επαγγελματικούς. Σήμερα, ωστόσο, έχετε αρχίσει και αυτοπεριορίζεστε γιατί κάτι θυσιάζετε, προκειμένου να φτάσετε στο επιθυμητό. Είναι μία καλή προετοιμασία, αλλά δε θα ολοκληρωθεί τάχιστα.
Τα ερωτικά σας τα έχετε αφήσει σε δεύτερη μοίρα, όχι γιατί είναι επιθυμία σας, αλλά είναι οι συγκυρίες τέτοιες. Δεν έχετε χρόνο, λέτε. Και ποιος σας ακούει; Μήπως έχετε συντονίσει και τον εαυτό σας να μη νιώθει; Γιατί τότε δεν είναι ο χρόνος το πρόβλημα, κάτι άλλο σας φταίει.

Παρθένος
Σε γενικές γραμμές είστε τόσο κινητικοί και άμεσοι που κανείς δε σας προλαβαίνει, αλλά δεν στέκεστε και πουθενά για να σας εντοπίσουν κιόλας. Ερωτικά, αυτό που έχετε καταφέρει είναι να εντοπίσετε τις βαθιές σας επιθυμίες και να αρχίζετε σιγά σιγά να το δουλεύετε προς αυτή την κατεύθυνση. Έχετε δρόμο να διανύσετε ακόμα, γιατί κάπου θα το χάσετε πάλι. Επαγγελματικά, δεν είναι ώρα για σοβαρές αποφάσεις.

Ζυγός
Σήμερα σκέφτεστε τα οικονομικά σας, καταστρώνοντας ένα γενικότερο πλάνο, για να δείτε τι θα πληρώσετε και τι θα αφήσετε στην άκρη για αργότερα. Προσέξτε μην ξεχάσετε κάτι σημαντικό σ’ αυτή σας την αναζήτηση. Τα ερωτικά σας έχουν αρχίσει να μπαίνουν σε μία πορεία, αλλά ξανασκέφτεστε να τα βάλετε στον πάγο. Αυτό, βέβαια θα σας στοιχίσει κάπως να το επαναφέρετε. Επαγγελματικά, δε νιώθετε ικανοποίηση, αλλά μοιάζετε ανήμποροι να αλλάξετε κάτι.

Σκορπιός
Ευτυχώς για εσάς, μπορείτε να παρασύρεστε σήμερα, γιατί είναι από αυτές τις καλές μέρες που θα σας αφυπνίσουν γενικότερα. Ερωτικά, αρχίζετε και βλέπετε τι δεν πρέπει να κάνετε. Αυτό θα σας βάλει σε μία κατεύθυνση στο πλαίσιο της οποίας θα αρχίσετε να κάνετε κινήσεις πιο συγκροτημένες. Φοβάστε να αφεθείτε και, εν μέρει, έχετε τα δίκια σας. Επειδή το Σαββατοκύριακο κοντοζυγώνει, έχετε μία ροπή για έξοδα, η οποία φαίνεται από σήμερα. Κάποια θα είναι εντελώς περιττά!

Τοξότης
Είστε εντελώς αποσυντονισμένοι και, δυστυχώς για εσάς, αυτό δεν ισχύει μόνο για σήμερα. Η καθημερινότητά σας έχει πολλές υποχρεώσεις στις οποίες δεν ξέρετε πώς να ανταποκριθείτε. Χρειάζεστε κατεύθυνση και αν δεν μπορείτε να τη βάλετε μόνοι σας, καλό είναι να ζητήσετε βοήθεια.
Ερωτικά, έχετε ξεσπάσματα που είναι απότομα. Επαγγελματικά, αυτό που μετράει για εσάς είναι να επενδύετε στο μέλλον. Δε σας νοιάζει μόνο το σήμερα.

Αιγόκερως
Φυσικά και είστε ερωτικοί σήμερα και έχετε και την ανάγκη και να το εκδηλώσετε και να σας το επιστρέψουν. Είναι μία μέρα που επιτρέπετε στον εαυτό σας και λίγη παραπάνω διασκέδαση, από όσο σε μία κοινή καθημερινή μέρα. Το μόνο κακό είναι ότι η επόμενη είναι εργάσιμη.
Ερωτικά, πάντως θα πάρετε ικανοποίηση. Επαγγελματικά, έχετε πολλές δυνατότητες αλλά να μετριάζετε αυτά που δίνετε. Δημιουργείτε μεγάλες προσδοκίες και ετοιμαστείτε να ανταποκριθείτε σ’ αυτές.

Υδροχόος
Στη διάρκεια της ημέρας ανακύπτουν θέματα οικογενειακά που θα σας πάρουν πολύ από τον χρόνο σας. Είναι μία καλή ευκαιρία να δώσετε λύσεις και να ασχοληθείτε εντατικά με τα προβλήματα. Έτσι και αλλιώς τα ερωτικά σας δεν μπορούν να σας δώσουν την απόλυτη χαρά. Όμως, είναι μία ευκαιρία να ανατρέξετε στο παρελθόν και να λάβετε απαντήσεις, να δείτε και τα λάθη σας και να βρείτε λύσεις. Μην το κάνετε μόνοι σας. Χρειάζεστε και παρέα. Επαγγελματικά, αν αφήνετε τις ευκαιρίες να περνούν και να χάνονται, στο τέλος θα χαθούν οριστικά.

Ιχθείς
Επικοινωνιακή είναι αυτή η μέρα και αν έχετε κάτι μισοτελειωμένο, καλό είναι να το ξεμπερδεύετε με τάχιστες διαδικασίες. Αυτό που μπορεί να σας δώσει η μέρα είναι ψυχική ηρεμία, που θα προέλθει από τις δικές σας ενέργειες. Δε θα έρθει αυτόματα.
Ερωτικά, τα παράπονά σας εισακούγονται και μάλιστα σας δίνουν και δίκιο. Επαγγελματικά, μην παρασύρεστε στους ρυθμούς που κάποιοι θέλουν να σας βάλουν. Βάλτε φρένο σε ό,τι θεωρείτε πρόωρο

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ