Ετσι πήγε η Μπαζιάνα στο δείπνο του Ομπάμα-Με λιτό φόρεμα και γόβες - iefimerida.gr

Ετσι πήγε η Μπαζιάνα στο δείπνο του Ομπάμα-Με λιτό φόρεμα και γόβες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποκαλύφθηκε το μαύρο λιτό φόρεμα με το οποίο εμφανίστηκε η σύζυγος του Αλέξη Τσίπρα, Μπέτυ Μπαζιάνα, στο δείπνο με τον Μπαράκ Ομπάμα.

Η Μπέτυ Μπαζιάνα συνοδεύεται από τον Πρωθυπουργό και επιβιβάζεται στη λιμουζίνα έξω από το ξενοδοχείο τους. Είναι ντυμένη με μαύρο φόρεμα και γόβες.

Ετσι πήγε η Μπαζιάνα στο δείπνο του Ομπάμα-Με λιτό φόρεμα και γόβες | iefimerida.gr 0

Ας σημειωθεί ότι όπως έγινε ήδη γνωστό, ο πρόεδρος των ΗΠΑ σύστησε τον Ελληνα πρωθυπουργό στην σύζυγό του Μισέλ Ομπάμα λέγοντάς της:

«Αυτός είναι που έχει κερδίσει απανωτές εκλογές στην Ελλάδα», ενώ συστήθηκαν μεταξύ τους και οι σύζυγοι των δύο ηγετών.

Τα δύο ζευγάρια έβγαλαν μαζί και τις καθιερωμένες φωτογραφίες, με τον Αλέξη Τσίπρα να δηλώνει στη συνέχεια στους δημοσιογράφους άκρως εντυπωσιασμένος από το ύψος της Μισέλ Ομπάμα.

Πάντως, αμέσως μόλις βγήκε και η τυπική φωτογραφία με το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ ο κ. Τσίπρας με την σύντροφό του αποχώρησαν από το ξενοδοχείο New York Palace όπου έγινε η δεξίωση και δείπνησαν οι δυο τους πριν επιστρέψουν, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα (ώρα ΗΠΑ) στο ξενοδοχείο τους στο κεντρικό Μανχάταν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπέτυ Μπαζιάνα φόρεμα Ομπάμα δείπνο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ