Απίστευτο: Η ΕΠΟ συμφώνησε με τον Σούστερ αλλά ο Γερμανός αποτελεί ήδη παρελθόν! - iefimerida.gr

Απίστευτο: Η ΕΠΟ συμφώνησε με τον Σούστερ αλλά ο Γερμανός αποτελεί ήδη παρελθόν!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απίστευτα πράγματα στην ΕΠΟ. Σχεδόν μία ώρα μετά τη διαρροή περί συμφωνίας με τον Μπερντ Σούστερ για συνεργασία διετούς διάρκειας με ετήσιες απολαβές 600,000 ευρώ, ήρθε η οριστική ρήξη!

Κανένα προηγούμενο δεν έχει αυτό που συνέβη στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Δεν πέρασε ούτε μία ώρα μετά την επιβεβαίωση της είδησης ότι ο Μπερντ Σούστερ είναι ο νέος τεχνικός της Εθνικής ομάδας και ο Γερμανός αποτελεί ήδη παρελθόν.

Οπως διαρρέται από την ΕΠΟ, οι δύο πλευρές διαφώνησαν την τελευταία στιγμή στον βοηθό του Σούστερ, ο οποίος αρνήθηκε να έχει τον Κώστα Τσάνα δίπλα του ή οποιονδήποτε άλλο Έλληνα προπονητή.

Στην επίσημη ανακοίνωση που ακολουθήσε, η ΕΠΟ ρίχνει όλο το βάρος στον Γερμανό προπονητή, ο οποίος άλλαξε τους όρους της συμφωνίας όταν κλήθηκε να υπογράψει.

«Από την ΕΠΟ ανακοινώνεται ότι επανεκκινείται η διαδικασία αναζήτησης προπονητή της Εθνικής Ανδρών, μετά την μεταβολή της στάσης του κ. Σούστερ στην προφορική συμφωνία με την Ομοσπονδία.

Ο κ. Σούστερ κλήθηκε πριν από λίγη ώρα να υπογράψει προσύμφωνο υπό τους όρους που είχαν αποσαφηνιστεί λεπτομερώς και προκαθοριστεί πλήρως. Ωστόσο, με δική του πρωτοβουλία και χωρίς καμία προηγούμενη προειδοποίηση αξίωσε να τους διαφοροποιήσει.

Οι νέες απαιτήσεις που αιφνιδίως ήγειρε ο κ. Σούστερ δεν έγιναν δεκτές από την ΕΠΟ. Ο κ. Γκιρτζίκης εξουσιοδοτήθηκε από τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις με υποψήφιους προπονητές της Εθνικής Ανδρών», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μπερντ σουστερ ΕΠΟ προπονητής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ