Τα ζώδια της Τετάρτης 30 Σεπτεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 30 Σεπτεμβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Για εσάς τους Κριούς οικονομικά θέματα που έχουν σχέση με την οικογένειά σας παίρνουν σήμερα μια νέα τροπή, ενδεχομένως να βοηθήσετε οικονομικά την οικογένειά σας ή αντίθετα εσείς να βοηθηθείτε οικονομικά από αυτήν. Γενικά στον χώρο της δουλειάς ή της υγείας θα δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας προσέχοντας βέβαια κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Η Αφροδίτη ευνοεί όσους είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου μας φέρνοντας σας πολύ σημαντικές συναντήσεις, ενώ ο Κρόνος από τον Τοξότη κάνει ότι μπορεί για να στηρίξει τα σχέδια όσων είστε γεννημένοι το πρώτο διήμερο του ζωδίου σας.

Ταύρος
Σήμερα, με τη σελήνη στο δικό σας ζώδιο, είναι μια καλή ημέρα για εσάς τους Ταύρους, ενώ ο Άρης και ο Δίας ευνοούν τα σχέδιά σας. Μπορείτε τώρα να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, οι φίλοι σας είναι κοντά σας και σας βοηθούν ενώ γενικότερα είστε σε μια καλή φάση, ειδικά αν έχετε γεννηθεί τέλη Απριλίου με αρχές Μαΐου. Όμως, στον χώρο της εργασίας ή της υγείας κάποιο ζήτημα δεν προχωρά όπως θα θέλατε, προσπαθήστε λοιπόν τώρα να ρυθμίσετε τις υποθέσεις σας. Εξακολουθείτε να στηρίζετε την οικογένειά σας, ενώ τα άγχη σας για την επαγγελματική σας ζωή δεν λείπουν. Γενικότερα όμως, μπαίνετε σε μια περίοδο που θα κάνετε ένα νέο ξεκίνημα.

Δίδυμοι
Για εσάς τους Δίδυμους η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή (κυβερνήτη σας) με τον Ήλιο δείχνει ότι θα ασχοληθείτε με τα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο, προσπαθήστε όμως να είστε αντικειμενικοί. Όσοι είστε γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου σας (22-24 Μαΐου) προστατευτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα και αποφύγετε να έρθετε σε σύγκρουση με πρόσωπα της οικογένειάς σας. Στον χώρο του σπιτιού πολλοί από εσάς θα έχετε μετακομίσεις, μετακινήσεις και επισκευές. Αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας θα έχετε συναντήσεις με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα ενώ ο Δίας κάνει κάπως υπερβολικούς όσους έχετε γεννηθεί στις αρχές Ιουνίου. Ο Κρόνος έχει εγκατασταθεί πλέον οριστικά απέναντι από το δικό σας ζώδιο επηρεάζοντας όσους έχετε γεννηθεί γύρω στις 22 Μαΐου. Προσέχετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

Καρκίνος
Η θέση της σελήνης στον Ταύρο είναι μια ιδιαίτερα ευχάριστη θέση για εσάς τους Καρκίνους με τους φίλους σας να βοηθούν την καθημερινή σας ζωή. Έχετε να διεκπεραιώσετε πολλές υποθέσεις και αυτό σας φορτίζει, ενώ η Αφροδίτη ευνοεί τα οικονομικά σας. Σε οικογενειακό επίπεδο απρόσμενα γεγονότα και απρόσμενες επαφές με νεαρά πρόσωπα έρχονται για εσάς που είστε γεννημένοι στο τέλος Ιουνίου, ίσως όμως για ένα οικονομικό θέμα να μην μπορέσετε να έρθετε σε συνεννόηση μαζί τους. Προσέχετε την υγεία σας αλλά και θέματα της εργασίας σας.

Λέων
Για εσάς τους Λέοντες η σημερινή σύνοδος του κυβερνήτη σας Ήλιου με τον Ερμή δείχνει ότι θα έχετε συναντήσεις και επαφές, ίσως όμως να είστε αρκετά υποκειμενικοί στις απόψεις σας και αυτό να σας φορτίζει. Ένα επαγγελματικό σας θέμα φαίνεται να παίρνει μια καλή τροπή με αποτέλεσμα να έχετε και καλά οικονομικά, προσπαθήστε λοιπόν να επωφεληθείτε. Όσοι είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας θα δείτε τα σχέδια σας που κάνετε σε σχέση με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο να σταθεροποιούνται.

Παρθένος
Η σελήνη στον Ταύρο έχει πολύ ωραία αποτελέσματα για εσάς τους Παρθένους, σας ανοίγονται δρόμοι για ταξίδια σπουδές και νομικές υποθέσεις, οι φίλοι σας βοηθούν, ενώ ο Δίας ευνοεί τα σχέδια όσων είστε γεννημένοι στις αρχές Σεπτεμβρίου. Ένα οικονομικό θέμα ωστόσο δεν φαίνεται να ξεκολλά, είναι ακόμη μπλοκαρισμένο. Όσοι έχετε γεννηθεί τον Αύγουστο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί καθώς ο Άρης στο δικό σας ζώδιο σας κάνει μεν δυνατούς και δυναμικούς, φέρνει όμως και κρυολογήματα, μικροατυχήματα ενώ οικογενειακά θέματα δεν λείπουν για εσάς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας

Ζυγός
Οι Ζυγοί που έχετε τις ημέρες αυτές τα γενέθλιά σας είστε σε μια ωραία περίοδο, θα έχετε συναντήσεις, επαφές και συζητήσεις αν και η κρίση σας είναι κάπως υποκειμενική αυτόν τον καιρό. Προσπαθήστε να ρίξετε τους τόνους και μην δίνετε αφορμές για σχόλια καθώς υπάρχει ένα παρασκήνιο το οποίο κινείται πυρετωδώς και ίσως σας επηρεάζει. Όσοι είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας έχετε μια ευχάριστη κοινωνική ζωή αν και υπάρχει ένα άγχος που σας πιέζει, ενώ ένα οικονομικό θέμα που έχει σχέση με άλλους ευνοείται.

Σκορπιός
Για εσάς τους Σκορπιούς σήμερα είναι μια πολύ ωραία ημέρα με την Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο να σας φέρνει πιο κοντά στον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Οι φιλικές επαφές ευνοούνται ιδιαίτερα, η κοινωνική σας ζωή είναι ευχάριστη, προσέχετε όμως ε και μην δίνετε αφορμές για σχόλια. Ένα επαγγελματικό θέμα σας φορτίζει.

Τοξότης
Οι Τοξότες των πρώτων ημερών του ζωδίου σας (όσοι έχετε γεννηθεί τον Νοέμβριο) θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί αυτό το διάστημα καθώς τυχόν λάθη ή παρανοήσεις που έχουν συμβεί το προηγούμενο διάστημα να έρχονται στην επιφάνεια. Προφυλαχτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα και προσπαθήστε σήμερα να ρυθμίσετε ένα οικονομικό θέμα.

Αιγόκερως
Για εσάς τους Αιγόκερους κάτι αλλάζει στη ζωή σας, θέματα που έχουν σχέση με σπουδές ταξίδια ή νομικές υποθέσεις ευνοούνται, ενώ μπαίνετε σε μια νέα φάση ζωής με την συναισθηματική σας ζωή να γίνεται καλύτερη. Όμως, ένα επαγγελματικό θέμα είναι κολλημένο για εσάς που είστε γεννημένοι στο τέλος Δεκεμβρίου αποφύγετε λοιπόν να είστε υποκειμενικοί στις συζητήσεις που θα κάνετε.

Υδροχόος
Για εσάς τους Υδροχόους υπάρχει μια καθυστέρηση σε θέματα που έχουν σχέση με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας αλλά και τα ταξίδια τις σπουδές και τις νομικές υποθέσεις σας. Ένα οικονομικό θέμα σας φορτίζει ενώ δεν λείπουν τα οικογενειακά θέματα. Η παρουσία της σελήνης στον Ταύρο ευνοεί τα οικογενειακά σας θέματα τα οποία όμως θα πρέπει να επιλύσετε μαζί με τα οικονομικά.

Ιχθείς
Για εσάς τους Ιχθύες του Φεβρουαρίου υπάρχουν απρόβλεπτα γεγονότα και απρόβλεπτες καταστάσεις αποφύγετε όμως τις υπερβολικές αντιδράσεις. Δείτε σήμερα φίλους και αγαπημένα πρόσωπα ενώ ένα οικονομικό ζήτημα φαίνεται ότι δεν προχωρά όπως εσείς θέλετε.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ