Στο εδώλιο 35 κατηγορούμενοι για την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου - iefimerida.gr

Στο εδώλιο 35 κατηγορούμενοι για την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το δρόμο για το εδώλιο του τριμελούς εφετείου κακουργημάτων έδειξε με βούλευμά του το συμβούλιο εφετών για συνολικά 35 πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση των δανείων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Με βούλευμά τους οι δικαστικοί λειτουργοί αποφαίνονται ότι πρέπει να παραπεμφθούν σε δίκη όλοι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση.

Η κατηγορία που τους βαρύνει είναι αυτή της απιστίας και της απάτης με τις επιβαρυντικές διατάξεις του ν. 1608/50 περί καταχραστών και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.

Η υπόθεση αφορά στα δάνεια εκατομμυρίων ευρώ που είχαν χορηγηθεί από το 2008 έως το 2010 στους επιχειρηματίες των οποίων προτείνεται η παραπομπή.

Μεταξύ των προσώπων που παραπέμπονται είναι οι πρώην επικεφαλής του ταμιευτηρίου Άγγελος Φιλιππίδης και Κλεάνθης Παπαδόπουλος, οι επιχειρηματίες Δημήτρης Κοντομηνάς, Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, Βίκτωρας Ρέστης, και Δημήτρης Μπακατσέλος, αλλά και η επικεφαλής του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας Αναστασία Σακελλαρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ