Τι έκανε ένα 11χρονο αγόρι στη Σύνοδο του ΟΗΕ - iefimerida.gr

Τι έκανε ένα 11χρονο αγόρι στη Σύνοδο του ΟΗΕ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φορούσε κοστούμι, γραβάτα και είχε σοβαρό ύφος. Δεν έμοιαζε σε τίποτα άλλο με τους υπόλοιπους τριγύρω του. Γιατί αυτός, είναι μόλις 11 ετών.

Πρόκειται για τον μικρό Κόλια, τον γιο του Αλεξάντερ Λουκασένκο, τον οποίο ο πρόεδρος της Λευκορωσίας πήρε μαζί του στη Σύνοδο του ΟΗΕ, στη Νέα Υόρκη. Ο πατέρας του θα διεκδικήσει την πέμπτη διαδοχική θητεία του αυτό το μήνα και φαίνεται πως ήδη ετοιμάζει τον διάδοχό του.

Ετσι, πήρε μαζί του τον 11χρονο γιο του, ο οποίος καθόταν ανάμεσα στον υπουργό Εξωτερικών της Λευκορωσίας και τον γραμματέα της προεδρίας της χώρας, παρακολουθώντας με σοβαρότητα την τοποθέτηση του πατέρα του στη γενική συνέλευση του ΟΗΕ, κατά την οποία κατέκρινε τις στρατιωτικές παρεμβάσεις της Δύσης στη Μέση Ανατολή.

Τι έκανε ένα 11χρονο αγόρι στη Σύνοδο του ΟΗΕ  | iefimerida.gr 0

Ο Λουκασένκο, που συχνά αποτελείται ο τελευταίος δικτάτορας της Ευρώπης, έχει δύο ενήλικους γιους, αλλά έχει αφιερωθεί στον μικρό Κόλια, η μητέρα του οποίου ποτέ δεν έχει κατονομαστεί επίσημα, βλέποντας στο πρόσωπό του τον διάδοχό του.

Τι έκανε ένα 11χρονο αγόρι στη Σύνοδο του ΟΗΕ  | iefimerida.gr 1

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του μικρού έγινε το 2007, όταν ήταν μόλις τριών, ενώ από τότε άρχισε να συνοδεύει τον πατέρα του σχεδόν σε όλες τις επίσημες εκδηλώσεις. Μάλιστα συχνά ο Κόλια είναι ντυμένος με κοστούμι ολόιδιο με εκείνο που επιλέγει ο πατέρας του, ενώ σε στρατιωτικές επιδείξεις, απαιτείται από τους στρατηγούς να τον χαιρετούν επίσημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΗΕ Λευκορωσία Αλεξάντερ Λουκασένκο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ