Ποιος θα είναι ο επόμενος James Bond -Ο Daniel Greg φεύγει - iefimerida.gr

Ποιος θα είναι ο επόμενος James Bond -Ο Daniel Greg φεύγει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλοί είναι οι υποψήφιοι ηθοποιοί για τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ και πλέον είναι δύσκολο να παρακολουθήσουμε ποιος τελικά θα πάρει τον ρόλο.


Στους διεκδικητές προστέθηκε ακόμη ένας, ο οποίος έχει πολλές πιθανότητες να είναι αυτός ο επόμενος πράκτορας 007 και ήδη θεωρείτε ως επικρατέστερος.
Πρόκειται για τον πρωταγωνιστή της τηλεοπτικής σειράς Homeland, Ντέμιαν Λιούις.

Σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα Sunday Mirror, επικαλείται πηγή σύμφωνα με την οποία αν ο Ντάνιελ Κρεγκ παραιτηθεί από τον ρόλο τότε, είναι ο Ντέμιαν Λιούις ο οποίος θα στεφθεί ως ο νέος Τζέιμς Μποντ.


Ακόμη, σε άρθρο της η “The Telegraph” επισημαίνει πως ο Daniel Greg έχει διαπρέψει ως James Bond και γι' αυτό, δεν υπάρχει καμία πίεση στο να παραιτηθεί. Αν, ωστόσο, το κάνει,ο Damian Lewis έχει πάρει το πράσινο φως για να είναι ο επόμενος 007 πράκτορας.

Ποιος θα είναι ο επόμενος James Bond -Ο Daniel Greg φεύγει | iefimerida.gr 1


Άλλοι ηθοποιοί που φημολογούνται ότι είναι υποψήφιοι για τον ρόλο είναι οι: Tom Hardy, Michael Fassbender και Idris Elba.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ