Διώχνει τον Λίλα ο ΠΑΣ Γιάννινα λόγω της αλβανικής σημαίας - iefimerida.gr

Διώχνει τον Λίλα ο ΠΑΣ Γιάννινα λόγω της αλβανικής σημαίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

ΠΑΣ Γιάννινα και Αντι Λίλα είναι σχεδόν απίθανο να συνεχίσουν μαζί. Ο πανηγυρισμός του Αλβανού μέσου μετά το γκολ που πέτυχε επί του Ολυμπιακού, σχηματίζοντας τη σημαία της Αλβανίας με τα χέρια του, αποτελεί το λόγο που η διοίκηση αναμένεται να αποφασίσει τη λήξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή.

Τόσο οι συμπαίκτες του όσο και ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Πετράκης, τα έβαλαν με τον ποδοσφαιριστή αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα όμως ο ίδιος σε δηλώσεις του φάνηκε μην αναγνωρίζει κάποιο λάθος σε αυτή την κίνησή του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν σχημάτισε το σύμβολο της Μεγάλης Αλβανίας.

Η τελική απόφαση ανήκει στον ιδιοκτήτη του ΠΑΣ, Γιώργο Χριστοβασίλη, ο οποίος πάντως πολύ δύσκολα θα κάνει πίσω αφού ο Λίλα και στο παρελθόν είχε απασχολήσει με εθνικιστικές συμπεριφορές στα αποδυτήρια της ομάδας.



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άντι Λίλα ΠΑΣ Γιάννινα πανηγυρισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ