Αδωνις για την υποψηφιότητά του: Δεν είμαι από «τζάκι», βιβλία πουλάω κι ας κοροϊδεύουν κάποιοι - iefimerida.gr

Αδωνις για την υποψηφιότητά του: Δεν είμαι από «τζάκι», βιβλία πουλάω κι ας κοροϊδεύουν κάποιοι

(EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αισιόδοξος ότι θα συγκεντρώσει τις υπογραφές που χρειάζεται, προκειμένου να διεκδικήσει την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, εμφανίστηκε ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Οπως είπε μιλώντας στο Mega, στα πρώτα τηλεφωνήματα που έκανε προς τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, η ανταπόκριση ήταν εξαιρετικά θερμή.

«Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος για να δώσω στην κοινωνία το μήνυμα ότι κάποιος που δεν είναι από τζάκι, δεν έχει μηχανισμούς και πολιτική προίκα, είναι λίγα χρόνια στην πολιτική, μπορεί να ονειρεύεται να παίξει ηγετικό ρόλο στην παράταξη», είπε και σε άλλο σημείο ανέφερε «Εγώ βιβλία πουλάω κι ας κοροϊδεύουν κάποιοι. Αυτή είναι η δουλειά μου», ενώ επανέλαβε ότι σέβεται και εκτιμά τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Αναλύοντας τις απώλειες της ΝΔ στις εκλογές, ανέφερε ότι το κόμμα έχασε ψήφους γιατί «δώσαμε την εντύπωση ότι δεν θα έχουμε σκληρή σύγκρουση με την Αριστερά του Τσίπρα», ενώ πρόσθεσε ότι θέλει μία Νέα Δημοκρατία η οποία «στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν γίνουν αυτές, θα κερδίσει τον Τσίπρα, γιατί η παραμονή του στην εξουσία βλάπτει την Ελλάδα». Για τις ευθύνες του κόμματος ανέφερε ακόμη ότι η ΝΔ φταίει που της γύρισαν την πλάτη οι άνεργοι «γιατί δεν τους εξηγήσαμε ότι μόνο με τις ιδέες της ευρωπαϊκής δεξιάς μπορούν οι άνεργοι να βρουν δουλειά».

Ακόμη, δήλωσε ότι πιστεύει σε μία ΝΔ όπως είναι η γαλλική Δεξιά υπό τον Νικολά Σαρκοζί και τάχθηκε υπέρ ενός ντιμπέιτ υποψηφίων για την αρχηγία στο κόμμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άδωνις Γεωργιάδης υποψηφιότητα ΝΔ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ