Πώς η Κιμ Καρντάσιαν κατάφερε να βγάλει 4,5 εκατ. δολάρια από το sex tape της - iefimerida.gr

Πώς η Κιμ Καρντάσιαν κατάφερε να βγάλει 4,5 εκατ. δολάρια από το sex tape της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι περισσότερες σελέμπριτι που είδαν τις ιδιαίτερες στιγμές τους να γίνονται βορά στα μάτια του κόσμου, δεν κατάφεραν να το εκμεταλλευθούν. Οχι όμως και η Κιμ Καρντάσιαν.

Οταν η δική της sex tape κυκλοφόρησε, εκείνη ζήτησε τη βοήθεια του «βαρόνου» του πορνό, Τζόι Φράνσις, με αποτέλεσμα να κερδίσει 4,5 εκατομμύρια δολάρια από αυτό το γεγονός.

Οι συνευρέσεις της Καρντάσιαν από το 2003 με τον τότε σύντροφό της, Ray J, διέρρευσαν στη δημοσιότητα τέσσερα χρόνια αργότερα. Από άτυχη στιγμή όμως, εκείνη το μετέτρεψε σε προσωπικό της θρίαμβο.

«Μέχρι τη στιγμή που τηλεφώνησε στον καλό της φίλο Τζόι Φράνσις για να τη συμβουλεύσει, το μόνο που ήθελε ήταν να εξαφανιστεί το βίντεο», αναφέρει ένα νέο βιβλίο, σύμφωνα με την Sun. Αντί για αυτό, το υλικό δόθηκε στην εταιρεία πορνό Vivid Entertainment και ο Φράνσις, τον οποίο η Κιμ Καρντάσιαν είχε γνωρίσει μέσω της Πάρις Χίλτον, επιστρατεύθηκε για τις γνωριμίες που είχε σε αυτή τη βιομηχανία.

Σύντομα, η Καρντάσιαν διαπίστωσε ότι μηνύοντας την εταιρεία δεν θα την βοηθούσε να «εξαφανίσει» το αμαρτωλό βίντεο, οπότε ο Τζόι Φράνσις της κανόνισε ένα ραντεβού με τον φίλο του, Στιβ Χιρς, το αφεντικό της Vivid Entertainment και τον Ray J. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι δύο πρωταγωνιστές πήραν περίπου 300.000 δολάρια για το sex tape και έκαναν συμφωνία για μέρος των κερδών από τις πωλήσεις και τα download του βίντεο. Ετσι, η Καρντάσιαν απέσυρε τη μήνυση εναντίον της εταιρείας.

Η Vivid Entertainment έβγαζε 1.185 δολάρια το μήνα από τις διαδικτυακές πωλήσεις του βίντεο κάποια στιγμή, αλλά ο Ray J έβγαλε 90.000 δολάρια μέσα σε ένα τρίμηνο, ενώ η Καρντάσιαν πήρε 50.000 μέσα σε ένα μόνο μήνα. Πάνω από όλα όμως, το βίντεο αυτό ήταν που εκτίναξε τη φήμη της, βοηθώντας την να φτάσει στο σημείο να εκτιμάται πως αξίζει 85 εκατομμύρια δολάρια!

Το ριάλιτι Keeping Up With The Kardashians έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα επιτυχημένο, αποφέροντας στην οικογένεια 100 εκατ. δολάρια για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, από τα οποία η Κιμ Καρντάσιαν θεωρείται ότι παίρνει τα 15 εκατ., συν 5 εκατ. δολάρια μπόνους αν κάνει κάποια εμφάνιση ο σύζυγός της, Κάνι Γουέστ. Και το άστρο της εξακολουθεί να μεσουρανεί, με την εφαρμογή της για κινητά τηλέφωνα να αποφέρει 43 εκατ. δολάρια μέσα σε μόλις τρεις μήνες και εκείνη να εξασφαλίζει ένα σημαντικό μέρος του ποσού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κιμ Καρντάσιαν sex tape
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ