Περιβάλλον Μεϊμαράκη -Αιχμές εναντίον Παπαμιμίκου επειδή στηρίζει Τζιτζικώστα - iefimerida.gr

Περιβάλλον Μεϊμαράκη -Αιχμές εναντίον Παπαμιμίκου επειδή στηρίζει Τζιτζικώστα

(EUROKINISSI/ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τεταμένα είναι τα νεύρα στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με τη στάση που κρατά ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, στο θέμα της κούρσας της διαδοχής, καθώς του καταλογίζουν ότι υποστηρίζει συγκεκριμένο υποψήφιο.

Το περιβάλλον του Βαγγέλη Μεϊμαράκη διαρρέει δυσαρέσκεια για τον γραμματέα της ΝΔ και τη στάση που κρατά υπέρ του Απόστολου Τζιτζικώστα. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, συνεργάτες του προέδρου της ΝΔ αναφέρουν ότι είναι «ανεπίτρεπτο και ασυμβίβαστο, ο πρόεδρος της ΚΕΦΕ και γραμματέας του κόμματος να τάσσεται υπέρ κάποιου υποψηφίου». Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, για το θέμα αυτό έγιναν συστάσεις στον κ. Παπαμιμίκο, από την Παρασκευή το απόγευμα, χωρίς αποτέλεσμα.

Ανάλογη δυσαρέσκεια υπάρχει και στο «στρατόπεδο» του Κυριάκου Μητσοτάκη. Συνεργάτες του υποψήφιου για την προεδρία της ΝΔ ανέφεραν ότι «Οι κινήσεις του κ.Παπαμιμίκου υπέρ του κ. Τζιτζικώστα έχουν υποπέσει και στη δική μας προσοχή και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έχει απόλυτο δίκιο καθώς αυτό είναι απολύτως απαράδεκτο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ