Εκπληξη: Και ο Γιώργος Παπανδρέου στην ομιλία Τσίπρα στο Ιδρυμα Κλίντον [εικόνες] - iefimerida.gr

Εκπληξη: Και ο Γιώργος Παπανδρέου στην ομιλία Τσίπρα στο Ιδρυμα Κλίντον [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλη απήχηση έχει η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ, ο οποίος παρέστη και μίλησε στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Ίδρυμα Κλίντον στη Νέα Υόρκη, στο πλαίσιο του ετήσιου συνεδρίου Clinton Global Initiative.

Ο κ. Τσίπρας μετέβη στις ΗΠΑ με μεγάλη ελληνική αποστολή, αφού δίπλα του βρέθηκαν η σύζυγός του και πολλοί υπουργοί της κυβερνησης.

Αργά το βράδυ της Δευτέρας το πρωθυπουργικό ζεύγος και η ελληνική αντιπροσωπεία θα παραστούν στο γεύμα που παραθέτει ο Μπαράκ Ομπάμα στους μετέχοντες στο συνέδριο του ΟΗΕ.

Εκπληξη: Και ο Γιώργος Παπανδρέου στην ομιλία Τσίπρα στο Ιδρυμα Κλίντον [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ανάμεσα σε αυτούς που παρακολούθησαν την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο ίδρυμα Κλίντον ήταν ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, στάθηκε δίπλα στον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά, με τον οποίο είχε και ένα σύντομο τετ α τετ.

Εκπληξη: Και ο Γιώργος Παπανδρέου στην ομιλία Τσίπρα στο Ιδρυμα Κλίντον [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ