Ποτάμι: Αοριστολογίες από τον Τσίπρα -Σηματοδοτούν την επενδυτική απομόνωση της Ελλάδας - iefimerida.gr

Ποτάμι: Αοριστολογίες από τον Τσίπρα -Σηματοδοτούν την επενδυτική απομόνωση της Ελλάδας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι αοριστολογίες του Αλέξη Τσίπρα στην συζήτηση με τον Μπιλ Κλίντον σηματοδοτούν όχι απλώς την ανικανότητά του, αλλά, δυστυχώς, την επενδυτική απομόνωσή της χώρας, σχολιάζει Το Ποτάμι σε ανακοίνωσή του.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Έπρεπε να διανύσει τον ωκεανό ο κ. Τσίπρας για να μάθουμε τελικά ότι το νέο μνημόνιο δεν είναι ούτε πραξικόπημα, ούτε προϊόν εκβιασμού, αλλά ότι “για πρώτη φορά η Ελλάδα έχει ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα”.

Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ παραμένει πιστός στην παλιά λαϊκίστικη συνταγή. "Λέγε σε όλους αυτό που θέλουν να ακούσουν". Έτσι στους Αμερικανούς είπε ότι για να έρθουν επενδύσεις “πρέπει να γίνουν αλλαγές και μεταρρυθμίσεις”. Πού θα τις κάνουν, ποιοι όμως; Οι υπουργοί του, που ομνύουν στον κρατισμό ή τα στελέχη του που απειλούσαν όσους έρθουν στην Ελλάδα ότι “θα χάσουν τα λεφτά τους"; Οι αοριστολογίες, η απουσία σχεδίου, η αδυναμία του να απαντήσει ακόμη και στα αβανταδόρικα ερωτήματα του Μπιλ Κλίντον - γεγονός που εξέπληξε δυσάρεστα και αυτό ακόμη το φιλικό ακροατήριο - σηματοδοτούν κάτι παραπάνω από την ανικανότητα της "παρέας του Μαξίμου".

Σηματοδοτούν δυστυχώς την επενδυτική απομόνωση της χώρας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ