Χριστοδουλοπούλου: Είμαι γυναίκα και αριστερή -Γι' αυτό δεν βρίσκομαι στην κυβέρνηση - iefimerida.gr

Χριστοδουλοπούλου: Είμαι γυναίκα και αριστερή -Γι' αυτό δεν βρίσκομαι στην κυβέρνηση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν είμαι στην κυβέρνηση γιατί είμαι γυναίκα, αριστερή και ο κρυπτορατσισμός που υπάρχει έδωσε την ευκαιρία να συγκεντρώσω όλα τα πυρά», δήλωσε η πρώην υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1, η κ. Χριστοδουλοπούλου επισήμανε χαρακτηριστικά:

«Εγώ θεωρούσα ότι στο πρόσωπό μου χτυπούσαν τον ΣΥΡΙΖΑ. Θεωρούσαν ότι είμαι αδύναμος κρίκος και ότι ατά τα αστειάκια και οι εξυπνάδες συγκεντρώνουν ενδιαφέρον, τηλεθέαση και μπήκαν σε αυτή την ιστορία. Είμαι γυναίκα, είμαι αριστερή, άρα δεν ήμουνα επιθυμητή για μια τέτοια θέση. Αυτός ο κρυπτορατσισμός που υπάρχει έδωσε ευκαιρία να συγκεντρώσω εγώ τα πυρά. Τώρα θεωρώ ότι όσοι συνεχίσουν αυτή την πολεμική στον κ. Μουζάλα ή σε οποιονδήποτε άλλο θα αποκαλυφθούν, γιατί θα πρέπει να κάνουν αυτή την πολιτική από ανοιχτά ρατσιστικές θέσεις και θα αποκαλυφθούν».

Όπως ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο λόγος που δεν έγινε μία σοβαρή συζήτηση για το προσφυγικό ζήτημα ήταν ότι συγκέντρωσε πολύ μεγάλο θόρυβο γύρω από το όνομά της. «Στο υπουργείο επέλεξα να πάρω αποφάσεις συμβατές με τις διεθνείς συνθήκες που δεν ήταν καν αριστερές», τόνισε η κ. Χριστοδουλοπούλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ