Sold out μέσα σε 4 ώρες - «Τρέλα» των οπαδών του ΠΑΟΚ ενόψει Ντόρτμουντ [εικόνες] - iefimerida.gr

Sold out μέσα σε 4 ώρες - «Τρέλα» των οπαδών του ΠΑΟΚ ενόψει Ντόρτμουντ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόλις τέσσερις ώρες χρειάστηκαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ για να εξαντλήσουν τα εισιτήρια που τέθηκαν σε κυκλοφορία για την σπουδαία αναμέτρηση με την Ντόρτμουντ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του UEFA Europa League.

Το γήπεδο της Τούμπας θα ζήσει μεγάλες στιγμές το βράδυ της Πέμπτης. Ηταν σίγουρο, έγινε και δεδομένο. Η ΠΑΕ έβγαλε προς διάθεση του κοινού τα περίπου 15,000 εισιτήρια για την αναμέτρηση με την Ντόρτμουντ και ο κόσμος του ΠΑΟΚ τα εξάντλησε μέσα σε τέσσερις ώρες.

Sold out μέσα σε 4 ώρες - «Τρέλα» των οπαδών του ΠΑΟΚ ενόψει Ντόρτμουντ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Τεράστιες ουρές σχηματίστηκαν έξω από τα εκδοτήρια της Τούμπας όπου εκατοντάδες φίλοι του Δικεφάλου του Βορρά έσπευσαν από νωρίς για να προμηθευτούν το μαγικό χαρτάκι της αναμέτρησης.

Sold out μέσα σε 4 ώρες - «Τρέλα» των οπαδών του ΠΑΟΚ ενόψει Ντόρτμουντ [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ολα αυτά και ενώ οι φίλοι του συλλόγου ετοιμάζουν ένα δεύτερο sold out μέσα στην εβδομάδα για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί για το πρωτάθλημα της Super League.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ εισιτήρια Ντόρτμουντ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ